Aangepaste aanlever- en bezorgdagen post en pakketten rond de feestdagen

Ook rond de feestdagen bezorgen we uw post en pakketten graag op tijd. We proberen uw post en pakketten de eerstvolgende werkdag te bezorgen. U kunt ons daarbij helpen door uw post en pakketten tijdig bij ons aan te leveren. Houd er rekening mee dat veel PostNL-locaties tijdens de feestdagen zijn gesloten. Uw post kunt u wel gewoon in de brievenbus doen. Hieronder vindt u alle informatie voor de feestdagen in het voorjaar van 2016.

Aangepaste aanlever- en bezorgdagen

Breng- en Haalservice

Tijdelijke bedrijfssluiting

Is uw bedrijf rond de feestdagen één of meerdere dagen gesloten? Geef dit dan aan ons door. Dit kan tot één dag voor uw eerste sluitingsdag via MijnPost. We brengen of halen de post dan op de eerste bezorgdag dat uw bedrijf weer is geopend en we een breng- of haalrit voor u uitvoeren. Wilt u de post gericht aan uw vestigingsadres laten bewaren of doorzenden? Lees meer over de Bewaarservice en Doorzendservice.

Meer volume

Verwacht u rond de feestdagen meer volume te versturen dan in uw Haalservicecontract is opgenomen? Dan willen we dat graag uiterlijk één dag van te voren van u weten. Wij kunnen u dan zo goed mogelijk van dienst zijn. U kunt uw extra postvolume toevoegen aan uw Haalservice via MijnPost.

Lees meer over de Haalservice Lees meer over de Brengservice

Rouwpost

Verstuurt u rouwkaarten rond de feestdagen? Uw rouwpost wordt de eerstvolgende werkdag bezorgd, van maandag tot en met zaterdag. Let u bij het versturen op het volgende:

  • Frankeer met de speciale rouwzegel en gebruik bij voorkeur de Verzendset voor Rouwbrieven.
  • Doe de rouwkaarten niet in de oranje straatbrievenbus, maar geef die af aan de balie van het Postkantoor of Business Point.

Weekend of feestdag

Wilt u Rouwpost versturen op een feestdag of in het weekend (vanaf vrijdagavond 16.30 uur)? Maak dan gebruik van de gratis Haalservice voor rouwpost. Bel hiervoor met de klantenservice 0900-0990 (45 eurocent per gesprek) of vraag de Haalservice online aan via postnl.nl/rouwpost.

Download wijzigingsoverzicht Lees meer over Rouwpost

Medische Post

Volg de verzendinstructies die u heeft ontvangen van de instantie waar de medische zending naartoe moet. Doe Medische post in de oranje straatbrievenbus of geef die af aan de balie van het Postkantoor of Business Point. Wij bezorgen uw Medische post dan de eerst volgende bezorgdag.

Meer informatie vindt u op postnl.nl/medische-post.

Lees meer over Medische Post

Zie ook: