Postbus

Een alternatief postadres en uw post extra vroeg ontvangen

Wilt u bepaalde post graag apart ontvangen? Bijvoorbeeld omdat u een functie heeft bij een (sport)vereniging of stichting? Kies dan voor een Postbus. Wij zorgen ervoor dat uw post ‘s ochtends vroeg voor u klaar ligt. Met ruim 850 Postbuslocaties is er altijd een Postbus bij u in de buurt.

Uw post tijdelijk ontvangen op een ander adres? Maak gebruik van onze Doorzendservice.

De voordelen van een Postbus

  • Handig als u bepaalde post apart wenst te ontvangen 
  • ’s Ochtends vroeg al beschikken over uw post

Wat kost het?

De abonnementskosten van een Postbus bedragen 185 euro per jaar (223,85 incl. BTW). Daarnaast betaalt u een eenmalig starttarief van 39 euro (47,19 incl. BTW).

Uw Postbusabonnement heeft een looptijd van één jaar, en wordt telkens met een jaar verlengd. U betaalt bij aanvraag van uw Postbus het eerste jaar via Ideal. Daarna betaalt u jaarlijks via automatische incasso.

Hoe werkt het?

Met uw Postbus kunt u vrijwel alle soorten post ontvangen. Alleen post verstuurd met een Betaalservice ontvangt u niet in uw Postbus. 

Grotere pakketten en grote hoeveelheden post die niet in uw Postbus passen, bewaren wij apart voor u op de Postbuslocatie. Natuurlijk ontvangt u dan een bericht in uw Postbus.

Postbus aanvragen

Openingstijden

De meeste Postbuslocaties zijn geopend vanaf 8:00 uur. Er zijn in Nederland ongeveer 850 Postbuslocaties.

Bezorging

Voor post verstuurd op maandag t/m vrijdag geldt dat u deze de volgende dag in uw Postbus ontvangt. Post verstuurd in het weekend ligt op dinsdag voor u klaar.

Postbus aanvragen

Voorwaarden Postbus