Stel hier uw vraag

Werken aan uw post van morgenDe wereld van vandaag ziet er heel anders uit dan twintig jaar geleden. Mensen zijn altijd online en smartphones zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks bestaan. U kunt kiezen uit allerlei manieren om iemand te feliciteren of uit te nodigen voor een feestje. En dan kiest u niet meer altijd voor een kaartje of een brief.

Dat merken onze postbezorgers aan de hoeveelheid post die ze bezorgen. Die neemt af. Pakketbezorgers maken het omgekeerde mee want u bestelt meer en meer online. Wel zo makkelijk. Bovendien bepaalt u het liefst zelf waar en wanneer u uw pakketten - en post - ontvangt.

Betaalbaar 
Wij vinden altijd weer nieuwe manieren om u nog beter te helpen. Om te zorgen dat u krijgt wat u verwacht. Waar en wanneer u dat wilt. Daarbij vinden we het minstens even belangrijk dat het versturen en ontvangen van post en pakketten voor u betaalbaar blijft. Daarom moeten wij kosten besparen. Dat betekent dat wij ons werk anders moeten doen dan we gewend waren. Anders dan u gewend was. Door ons aan te passen, kunnen we efficiënter werken en met steeds nieuwe producten en diensten komen om het voor u makkelijker te maken.

Anders, maar slimmer
Dat gaat u merken: wij bieden u steeds meer gemak. U kunt straks op veel meer locaties pakketten afleveren en ophalen. En we bieden online diensten zoals Postkantoor.nl en de handige Postzegelcode-app.

Zo werken wij vandaag aan uw post van morgen.

 

Lees meer over de veranderingen 
rond brievenbussen


Lees meer over de veranderingen
rond bezorging op maandag
BrievenbusVeranderingen-bezorging-maandag-PostNL