Aangetekend versturen

Post aangetekend versturen

Van waardevolle of belangrijke post wilt u zeker zijn dat het aankomt. Dan kunt u het beste uw post Aangetekend versturen.

Aangetekend

Ook als u belangrijke post naar het buitenland stuurt. Aangetekende post krijgt vanaf het moment van afgifte een speciale, veilige behandeling en de ontvanger moet tekenen voor ontvangst. Zo weet u zeker dat uw post aankomt.

Bestel pakketzegels

bij onze online winkel

 

 • Wat kost het?

  Uw Aangetekende Post verstuurt u al vanaf € 8,05.

  GewichtPrijs Kenmerken
  0 - 10 kg€ 8,05

  -minimum formaat: 10x10x1 cm
  -maximum formaat: 140x78x50 cm 

  10 - 30 kg€ 13,70-maximum formaat: 10x10x1 cm
  -maximum formaat: 140x78x50 cm 
 • Hoe werkt het?

  De post die u aangetekend wilt versturen geeft u af bij een Postkantoor. Daar zijn ook de speciale 'aangetekende zegels' te koop waarmee u uw post snel en gemakkelijk aangetekend kunt versturen.

   Vind een Postkantoor in de buurt

  Een pakket aangetekend verzenden naar het buitenland
  Wilt u een pakket aangetekend verzenden naar het buitenland, dan kunt u uw Internationale Pakket afgeven op een Postkantoor. U mag voor het verzenden uw eigen verpakking gebruiken, maar kunt op het Postkantoor ook een speciale verzenddoos kopen voor extra bescherming tijdens het transport.

  Aangetekend verzenden binnen de EU
  Gebruik een EU-verzendformulier (P2322) of een speciale EU-zegel, die op het postkantoor geprint kan worden. (Let op: voor zendingen naar postbussen gebruikt u het verzendformulier P2329)
  Vermeld op het pakket zowel de volledige gegevens van de geadresseerde als van de afzender.
  Plak het gedeelte van het verzenddocument met barcode op de adreszijde van het pakket.

  Aangetekend verzenden buiten de EU
  U gaat met uw pakket naar het postkantoor of PostNL Servicepunt. Daar ontvangt u een 'doordruk' formulier (3 vellen) dat u moet invullen, het verzenddocument P2320. Hierop vult u de gevraagde gegevens in, zoals naam en adres van de persoon naar wie u het pakket stuurt. Het eerste vel houdt u zelf als verzendbewijs; de twee resterende vellen plakt de baliemedewerker op het pakket.

 • Veelgestelde vragen

  Bekijk hier de veelgestelde vragen

Aanverwante producten en diensten

 

Hulp nodig

Stel hier uw vraag