Cadeaubonnen

Vind de cadeaubon van jouw keuze bij het PostNL Postkantoor!

Bij het Postkantoor vind je een ruim assortiment aan cadeaubonnen en giftcards zodat je altijd verzekerd bent van het juiste cadeau.

Cadeaubonnen

Bijvoorbeeld de VVV cadeaubon, de Nationale Dinercheque en de Fashioncheque zijn te koop bij het Postkantoor.

Vind een Postkantoor

in de buurt

 

 • Wat is het?

  Alle Postkantoren van PostNL verkopen het volledige postassortiment. U kunt hier dus altijd post- en pakketzegels kopen en brieven en pakketten versturen.

  Verzameling cadeaubonnenMaar een postkantoor van PostNL biedt meer dan post alleen. Zo kunt u op de postkantoren van PostNL bijvoorbeeld ook verschillende soorten cadeaubonnen kopen.

  Er zijn cadeaubonnen met een vaste waarde, zoals een VVV Cadeaubon of een Bioscoopbon. Maar er zijn ook cadeaubonnen waarvan u de waarde zelf kunt bepalen, zoals een Your Gift Card of een Nationale EntertainmentCard.

   Vind een Postkantoor in de buurt

 • Cadeaubonnen met variabele waarde

  Bij alle postkantoren van PostNL zijn cadeaubonnen verkrijgbaar. Er zijn bonnen met vaste waarde en bonnen waarvan je de waarde zelf kunt bepalen. De bonnen met variabele waarde zijn:

  • All You Need is Love Giftbox
   Met de All Your Need is Love Giftbox geef je de ontvanger een tegoed cadeau om dit via de All Your Need is Love webshop www.allyouneedislove-giftbox.nl. te verzilveren voor een groot aanbod aan cadeau’s en/of belevenissen van A-merken. Een eventueel resttegoed wordt overgezet op de bijgeleverde fashioncheque. De All Your Need is Love Giftbox kan worden opgewaardeerd van €20,- t/m € 150,-Het tegoed op de kaart is na aankoop 1 jaar geldig en kan in één keer of in delen worden besteed.

  • VVV Lekker Weg cadeaukaart
   Met de VVV Lekkerweg cadeaukaart geef je de ontvanger een tegoed cadeau om via de VVV Lekkerweg site www.vvvlekkerweg.nl één of meerdere overnachtingen te boeken bij > 2.500 beschikbare accommodaties. VVV Lekkerweg kan worden opgewaardeerd van €25,-t/m €150,- Het tegoed op de kaart is na aankoop 5 jaar geldig en kan in één keer of in delen worden besteed.

  • Hema cadeaukaart
   Je maakt iemand altijd blij met een HEMA cadeaukaart. Met de HEMA cadeaukaart geef je een tegoed dat kan worden besteed in alle HEMA winkels in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk. Deze cadeaukaart is op te waarderen van minimaal € 5,00 tot maximaal € 150,00. Het tegoed is onbeperkt geldig en kan in zijn geheel of in delen besteed worden.

  • Intratuin cadeaukaart
   Met de Intratuin cadeaukaart geef je de ontvanger de keuze uit meer dan 80.000 verschillende producten voor binnen, buiten, koken en dier. De Intratuin cadeaukaart is bij alle vestigingen van Intratuin te gebruiken. Deze cadeaukaart is op te waarderen van minimaal € 5,00 tot maximaal € 150,00. Het tegoed kan in zijn geheel of in delen besteed worden en is onbeperkt geldig. Het (resterende) saldo is opvraagbaar bij de servicebalie en kassa’s van alle Intratuin vestigingen.

  • Podium Cadeaukaart
   Met de Podium Cadeaukaart geef je een uniek avondje uit cadeau. De ontvanger kan met de kaart tickets kopen voor alle soorten voorstellingen: theater, dans, concert of festival. De Podium Cadeaukaart is dus altijd een cadeau op maat! De Podium cadeaukaart kan voor een willekeurig bedrag tussen € 10,- en € 150,- worden opgewaardeerd.

  • GAMMA Cadeaupas
   De GAMMA Cadeaupas is het ideale cadeau voor zowel de beginnende als de ervaren klusser. De cadeaupas kan voor een willekeurig bedrag tussen € 10,- en € 150,- worden opgewaardeerd. Het tegoed is onbeperkt geldig en kun je geheel of in delen besteden in alle GAMMA bouwmarkten in Nederland

  • Media Markt Cadeaukaart
   De Media Markt cadeaukaart is een ideaal cadeau voor iedere gelegenheid. De cadeaukaart kun je opwaarderen tegen elk bedrag tussen de € 10,- en € 150,- en besteden bij alle vestigingen van Media Markt binnen Nederland maar ook in de webshop. Het tegoed kan in zijn geheel of in delen besteed worden.

  • Nationale EntertainmentCard
   Met de Nationale EntertainmentCard kun je dvd's, cd's, games en tickets voor musicals en concerten kopen. Deze cadeaukaart is op te waarderen van minimaal € 5,00 tot maximaal € 150,00. Het bedrag van de cadeaukaart hoeft niet in 1 keer te worden besteed. De Card is onbeperkt geldig en in te wisselen bij CD-speciaalzaken, entertainmentwinkels en Warenhuizen die aangesloten zijn bij de NVER. Kijk voor meer informatie op www.nationale-entertainmentcard.nl.

  • V&D Cadeaukaart
   Ben je op zoek naar een cadeau maar kun je geen keuze maken uit het uitgebreide assortiment van V&D, of wilt u aan iemand zelf de keuze laten? Dan is een V&D Cadeaukaart dé oplossing. Je kunt de kaart opladen met een bedrag naar keuze tussen € 5,- en € 150,- en voorzien van een persoonlijke boodschap. Het saldo is onbeperkt geldig en is opvraagbaar bij elke kassa van een V&D warenhuis of via de website van de V&D.

  • Nationale Tijdschriftenbon
   De Nationale Tijdschriftenbon is een cadeaukaart die in te wisselen is voor een abonnement naar keuze. Alle abonnementen stoppen automatisch en er is keuze uit meer dan 350 titels. Inwisselen van de cadeaubon gaat via de site www.nationaletijdschriftenbon.nl. De Nationale Tijdschriftenbon kun je opwaarderen met alle bedragen tussen de € 10,00 en € 150,00.

  • Fashioncheque
   De Fashioncheque is dé algemene modecadeaubon van Nederland. Hiermee kun je op een leuke en eenvoudige manier mode cadeau geven en krijgen. De Fashioncheque is op te waarderen vanaf € 10,- tot en met € 150,- en kan in meerdere keren worden besteedt. Bovenop het bedrag komt een toeslag van € 0,95 per kaart. De trendy giftcard is te besteden bij meer dan 10.000 ketens en boetieks in heel Nederland. Kijk voor meer informatie en alle aangesloten winkels op www.fashioncheque.nl.

  • YourGift cards
   De YourGift Card kan besteed worden bij alle aangesloten partners door heel Nederland binnen een thema van YourGift Cards. Ook kunt u uw YourGift Card besteden op www.yourgift.com. De giftcard is op te waarderen vanaf € 10,- tot en met € 150,-. Bovenop het het bedrag komt een toeslag van € 0,95 per kaart. Het tegoed is onbeperkt geldig en kan in meerdere keren worden besteedt. Kijk voor meer informatie en alle aangesloten winkels op www.yourgift.nl.

  • Boekenbon Cadeaukaart
   De Boekenbon Cadeaukaart is het ideale cadeau voor iedere lezer. De Cadeaukaart is op te waarderen tussen de € 5,- en € 150,-. Het tegoed is onbeperkt geldig en kun je geheel of in delen besteden bij meer dan 1500 boekhandels. Ook bij bol.com kan de Boekenbon Cadeaukaart ingewisseld worden.

  • Prenatal Cadeaukaart
   De Prenatal Cadeaukaart is de cadeaukaart voor jonge ouders. De cadeaukaart kan bij elke Prenatal winkel in Nederland worden besteed. De Cadeaukaart is op te waarderen tussen de € 5,- en € 150,- en kan in zijn geheel of in delen besteed worden. Bovendien is het bedrag onbeperkt geldig.

  • Bijenkorf Cadeaukaart
   De Bijenkorf Cadeaukaart is te gebruiken in alle filialen van de Bijenkorf en in de webshop. De cadeaukaart kun je opwaarderen met een bedrag tussen de € 5,- en € 150,- en kan in zijn geheel of in delen besteed worden. Het saldo is onbeperkt geldig en is opvraagbaar bij elke kassa van een Bijenkorf warenhuis.

 • Cadeaubonnen met vaste waarde

  Op alle postkantoren van PostNL zijn cadeaubonnen verkrijgbaar. Er zijn bonnen met vaste waarde en bonnen waarvan je de waarde zelf kunt bepalen. De bonnen met vaste waarde zijn:

  • VVV Cadeaubon
   De VVV Cadeaubon, voorheen VVV irischeque, is de populairste cadeaubon van Nederland en verkrijgbaar bij álle PostNL Postkantoren! De bon is te besteden bij 23.000 acceptanten, waaronder bijna 100 landelijke winkelketens, (attractie)parken, restaurants, musea etc. Met een VVV Cadeaubon geef je de ontvanger de mogelijkheid iets leuks voor zichzelf te kopen. Dat kan van alles zijn: dat ene spannende boek of juist iets fleurigs voor in de tuin. Maar zelfs een avondje uit eten of een dagje erop uit naar een attractiepark is mogelijk. Met de VVV Cadeaubon geef je dus altijd een wereld aan mogelijkheden. De bon is verkrijgbaar in de waardes € 5,00, € 7,50, € 10,00, € 12,50, € 15,00, € 20,00, € 25,00 en € 50,00.

  • Bioscoopbon
   De Nationale Bioscoopbon is 365 dagen per jaar te verzilveren bij alle bioscopen en filmtheaters in Nederland voor iedere gewenste film. De Nationale Bioscoopbon is verkrijgbaar in de waarden € 7,50, € 10,00 en € 12,50.

  • Nationale DinerCheque
   De Nationale DinerCheque is hét culinaire geschenk om familie en vrienden feestelijk te verrassen. De Nationale DinerCheque is er in twee coupures: € 25,00 en € 35,00.
   Er zijn ongeveer 2.250 restaurants aangesloten bij de Nationale DinerCheque. Deze restaurants staan overzichtelijk vermeld op www.dinercheque.nl/restaurants.

 • Veelgestelde vragen

  Bekijk hier de veelgestelde vragen

Aanverwante producten en diensten

 

Hulp nodig

Stel hier uw vraag