Verpakkingen

Verpakkingen bij het PostNL Postkantoor

PostNL heeft een compleet assortiment aan verpakkingen. Van de kleinste envelop tot aan de grootste verzenddoos. Inclusief handige artikelen zoals een brievenbusdoos en een vouwdoos voor boeken.

Verpakkingen

Bij het PostNL Postkantoor zijn meer dan 20 artikelen verkrijgbaar, allemaal voorzien van het FSC milieu keurmerk. Kijk op www.postnl.nl/locatiewijzer welk PostNL Postkantoor bij u in de buurt de verpakkingslijn verkoopt.

Vind een Postkantoor

in de buurt

 

 • Enveloppen

  EnveloppenPostNL verkoopt diverse maten enveloppen. De standaard maten zoals C6 enveloppen (10 x 15 cm) en DL enveloppen (salarisstrook-enveloppen) maar ook enveloppen met luchtkussens in allerlei maten.

  Geschikt om breekbare producten zoals dvd’s in te versturen. Ga naar het dichtstbijzijnde PostNL Postkantoor of kijk op Postkantoor.nl om online te bestellen.

   Vind een Postkantoor in de buurt

 • Verzenddozen

  Om uw pakket goed en veilig te versturen is het verstandig om een passende verzenddoos te gebruiken. PostNL verkoopt verzenddozen in allerlei kleuren en maten.

  Bijvoorbeeld de Brievenbusdoos: een doos die precies door de brievenbus past zodat u boeken of andere cadeaus voor een voordelig tarief kunt verzenden!

  Ga naar het dichtstbijzijnde PostNL Postkantoor of kijk op Postkantoor.nl om online te bestellen.

   Vind een Postkantoor in de buurt

   Verpakkingen

Aanverwante producten en diensten

 

Hulp nodig

Stel hier uw vraag