Print & Verzend Op Maat

Print-, vouw- en verzendwerk uitbesteden met Print & Fulfilment

Heeft u regelmatig te maken met pieken in uw documentstroom? Dreigen uw reguliere activiteiten daardoor in de knel te komen? Via Print & Fulfilment kunt u het print-, vouw- en verzendwerk van uw documenten tijdelijk of structureel uitbesteden. Dit kunnen facturen, rekeningoverzichten, bestelformulieren of polissen zijn. U kunt rekenen op een betrouwbare en ervaren partner: Billing & Document Solutions is de grootste dienstverlener op het gebied van Print & Fulfilment.

Productie én inprint acceptgiro’s nu in één keer
Als PostNL zijn we gecertificeerd voor het full color printen van acceptgiroformulieren. Dat betekent dat we uw acceptgiro’s, inclusief de variabele gegevens, in een keer kunnen printen en voorzien van een perforatierand. U werkt dus efficiënter dan voorheen, toen de productie en het inprinten van de acceptgiro’s nog los van elkaar stonden.

Image

Voordelen Print & Fulfilment

 • U kunt 6 dagen per week, 24 uur per dag gebruik maken van Print & Fulfilment
 • U profiteert van schaalvoordelen op inkoop van gerelateerde diensten zoals drukwerk en distributie
 • U bespaart op kantoorruimte, personeel en hardware
 • U maakt gebruik van ISO-gecertificeerde processen die aansluiten op uw primaire processen
 • U vergroot uw inzicht in het proces en de totale documentkosten

Meer informatie?

Onze adviseur belt u terug!

 

 • Gemeentebelastingen

  Gemeentebelastingen Drechtsteden (GBD) is een samenwerkingsverband van vijf gemeenten. Sinds de oprichting ervan in 2008, laat de GBD  de aanslagen gemeentelijke belastingen printen door PostNL.


  Theo van der Mark is afdelingshoofd bij de GBD. Waarom werkt hij graag samen met PostNL?

  • PostNL denkt mee over het hele proces.
   "Bij ons praat je over 120.000 zendingen van vijf gemeenten. Vijf huisstijlen dus, vijf soorten briefpapier en vijf verschillende lay-outs. Met verschillende folders erbij. En de ene gemeente heeft afzonderlijk rioolrechten, de andere niet. Kortom: een complexe operatie. PostNL denkt actief mee over hoe je die hele operatie, tegen lage kosten, feilloos laat verlopen."

  • Je hebt één aanspreekpunt.
   "We hebben één aanspreekpunt bij PostNL. Dat is geen kreet, het werkt echt zo.  Ik stuurde op zaterdag wel eens een e-mail en dan kreeg ik dezelfde dag nog antwoord."

  • Afspraak is afspraak. Of beter nog.
   "In zo'n ingewikkeld proces moet je duidelijke afspraken maken. En nakomen. Dat doet PostNL. Het is in de opstartfase van onze organisatie wel eens voorgekomen dat wij een afspraak niet tijdig na konden komen. Toen heeft PostNL ons gered."

  • PostNL doet wat extra's.
   "We verzonden voor één van de gemeenten aanslagen met twee acceptgiro's, één aan de brief vast en één los. PostNL heeft toen op eigen initiatief laten zien dat het goedkoper was om beide acceptgiro's los bij te voegen. Ook heeft PostNL ons enorm geholpen toen één van de gemeenten de machtiging voor automatische incasso in wilde voeren. Daarbij hebben ze uitstekend geadviseerd. En de logistiek perfect verzorgd. Tot en met het verwerken van de respons."

 • Wat kost het?

  Bent u geïnteresseerd in het tijdelijk of structureel uitbesteden van uw transactiepost via Print & Fulfilment? Billing & Document Solutions adviseert u graag bij het optimaliseren van uw documentverwerking en de uitstraling van uw transactiemail. Neem voor een persoonlijk adviesgesprek of een offerte op maat contact op met PostNL Billing & Documents via 030 - 281 65 55.


  Kleur of zwart/wit

  Kiest u voor transactiemail in kleur of zwart-wit? Zwart-wit líjkt misschien een logische keuze, want het is goedkoper. Maar wist u dat het gebruik van kleur u uiteindelijk méér oplevert? Dankzij onze nieuwste digitale printtechnieken kunt u eindeloos variëren. Maak handig gebruik van de informatie in uw klantendatabase en varieer onbeperkt met tekstblokken, beelden en materialen.

 • Hoe werkt het?

  Billing & Document Solutions maakt een planning op basis van uw wensen. Uiteraard rekening houdend met de complexiteit van uw documenten, het formaat, het aantal bijlagen én de gewenste doorlooptijd. Vervolgens couverteert Billing & Document Solutions uw geprinte facturen, rekeningoverzichten, bestelformulieren en/of polissen – handmatig of machinaal – en biedt ze aan voor verzending. Zowel het transport als de verwerking van data vindt plaats in een beveiligde omgeving. Uw privacy is altijd volledig gewaarborgd.


  De voordelen van kleurenprint:

  • Duidelijkere boodschap
  • Betere uitstraling en imago
  • Hogere respons
  • Minder klantvragen, dus minder druk op het callcenter
  • Snellere betaling door klanten

  Zoekt u een betrouwbare oplossing die ook geschikt is voor uw Aangetekenden? Bekijk dan Print & Verzend Extra Zeker. Zoekt u een gemakkelijke oplossing geschikt voor facturen en herinneringen? Bekijk dan Print & Verzend Basis.

 • Cases

  Casestudy REAAL Verzekeringen
  'Klanten geven aan dat de rode kleur hen eerder aanzet tot betalen. Reaal verzekeringen wilde weten hoe ze klanten op tijd kan laten betalen. Samen met PostNL deden ze onderzoek, met als centrale vraag: betalen klanten sneller als de aanmaning een kleuraccent bevat?' Lees de gehele case van REAAL Verzekeringen.

  Logo REAAl 
    

  Casestudy Gemeente Zutphen
  'Over de bezorging hoef ik niet eens meer na te denken. Ieder jaar weer moeten 30.000 gemeentelijke aanslagen foutloos voorbereid, geprint en bezorgd worden. Een proces dat altijd spannend is, maar al jaren probleemloos verloopt'. Lees de gehele case van Gemeente Zutphen.

  Gemeente Zutphen
    

  Casestudy ENECO & PostNL
  'PostNL print onze nota's nu dubbelzijdig. Dat scheelt papier én geld. Behalve de energie is ook de bedrijfsvoering van ENECO duurzaam. PostNL levert daar een bijdrage aan'. Lees de gehele case van ENECO & PostNL.

   Eneco
    

  Case AWW/water-link
  AWW/water-link wilde besparen op de uitgaven voor klantcorrespondentie.
  Door full color dubbelzijdig te printen en meerdere documenten naar dezelfde klant in één envelop te versturen is dat uitstekend gelukt. Lees de case van AWW/water-link.

   Waterlink_2
    

  Case Univé
  ‘Meer service, meer gemak en minder kosten door centraal printen en couverteren.’ Na het printen besteedt Univé nu ook het insteken in enveloppes uit aan PostNL. Centraal. Dat is goedkoper, gemakkelijker voor de Regionale Univé-kantoren en de klant heeft zijn verzekeringspapieren sneller in huis. Lees de case van Univé.

   Unive
 • Downloads

Aanverwante producten en diensten

 

Hulp nodig

Stel hier uw vraag

Contact