Pakketzegels

Een snelle en eenvoudige frankeermethode voor pakketten

De standaard Pakketzegel is een snelle en eenvoudige frankeermethode. Daarmee profiteert u van aantrekkelijke services zoals: twee afleverpogingen, Track & Trace, aflevering bij de buren en drie weken afhaalmogelijkheid op een Postkantoor. De standaard Pakketzegel zijn verkrijgbaar op het Postkantoor, maar u kunt deze zegels ook online bestellen. Verstuurt u meer dan 2 pakketten per week? Dan kunt u profiteren van de voordelen van een contractklant.

Pakketzegels

 • Aangetekend Pakketzegel: recht op schadevergoeding tot € 500,-
 • Verzekerservice Pakketzegel: recht op schadevergoeding tot € 5.500,-
 • Betaalservice Pakketzegels: pakket wordt pas afgeleverd wanneer de ontvanger heeft betaald

Veel te verzenden?

Vraag een offerte op maat aan

 

 • Wat kost het?

 • De voordelen

  Aangetekend Pakketzegel
  Wenst u extra zekerheid, dan kunt u gebruik maken van de Aangetekend Pakketzegel. Met deze zegel verzekert u uw pakket bij verlies of beschadiging. De zegel geeft recht op schadevergoeding tot € 500,-. De Aangetekend Pakketzegels zijn verkrijgbaar op het Postkantoor en ook online te bestellen. Alle pakketzegels zijn zelfklevend en voorzien van een streepjescode voor navraag over de verzendstatus via Track & Trace.

  Verzekerservice Pakketzegel
  Wenst u nog meer extra zekerheid, dan kunt u gebruik maken van de Verzekerservice Pakketzegel. Met deze zegel verzekert u uw pakket bij verlies of beschadiging. De Verzekerservice Pakketzegel geeft u recht op schadevergoeding tot € 5.500,- De Verzekerservice Pakketzegels zijn verkrijgbaar op het Postkantoor, maar u kunt deze zegels ook online bestellen. Alle pakketzegels zijn zelfklevend en voorzien van een streepjescode voor navraag over de verzendstatus van uw pakket via Track & Trace.

  Betaalservice Pakketzegels
  Wilt u zeker weten dat PostNL uw pakket pas aflevert wanneer de ontvanger heeft betaald, dan kunt u gebruik maken van de Betaalservice Pakketzegel. Met deze zegel verzekert u uw pakket bij verlies of beschadiging. De Betaalservice Pakketzegel geeft u recht op schadevergoeding tot € 500,-. Deze Betaalservice zegels zijn verkrijgbaar op het Postkantoor of te bestellen in de online winkel.

  Vind een Postkantoor of brievenbusVind een Postkantoor of Business Point in de buurt

 • Downloads

 • Veelgestelde vragen

  Bekijk hier de veelgestelde vragen over dit product.

Hulp nodig

Stel hier uw vraag