Foto 24 hours

This is your wake up call! Schrijf je in voor de business course The 24 Hours of PostNL

Inschrijven

The 24 Hours of PostNL: kun jij het aan?

Je zit in de laatste fase van je studie of bent net afgestudeerd en je oriënteert je op de volgende fase in je leven. Een traineeship lijkt je wel wat. Want jij bent ondernemend, krijgt mensen mee en houdt van een uitdaging. Zoals 24 uur wakker en alert blijven om je toekomstige werkgever te leren kennen. Kun jij het aan? Zo ja, dan kijken we op basis van jouw wensen en de mogelijkheden binnen PostNL wanneer en in welk traineeship je start. PostNL biedt traineeships in de werkvelden Business, Finance, IT Management en Logistiek.

Wat gaan we doen?

Het programma blijft natuurlijk een verrassing. Wat we wel kunnen vertellen? Op donderdag 6 en vrijdag 7 april nemen we je 24 uur mee achter de schermen van onze bijzondere operatie. Je ervaart van dichtbij hoe wij werken. We gaan elkaar uitdagen op praktisch, tactisch en strategisch niveau in interactieve cases en andere activiteiten. Spar met onze senior managers en experts en ontdek de (carrière)mogelijkheden die PostNL biedt. 

Als de 24 uur voorbij zijn, is het tijd voor een welverdiend diner, feestje en nachtrust. Wij verzorgen de overnachting en natuurlijk het ontbijt zodat jij op zaterdag 8 april vol energie, inspiratie en enthousiasme - en misschien wel met een plek in ons traineeship - weer naar huis gaat.

Wanneer?

  • Inschrijven uiterlijk maandag 6 maart.
  • Business course vindt plaats van donderdag 6 april tot en met zaterdag 8 april.

Voor wie?

Je kunt deelnemen aan deze business course als je in de laatste fase van je hbo-wo studie zit of net bent afgestudeerd én de pittige selectieprocedure doorstaat. Je vindt de selectiecriteria in het Sollicitatieformulier. Klinkt dit als een uitdaging die jij graag met beide handen aanpakt? Schrijf je uiterlijk maandag 6 maart in. Alleen voor de 24 besten is plek.

Selectie

Uiterlijk vrijdag 10 maart hoor je van ons of je geselecteerd bent voor de online capaciteitentest. Deze test maak je thuis. Heb je deze goed gemaakt, dan word je uitgenodigd voor een gesprek met een recruiter. De selectiegesprekken duren een dagdeel (ochtend of middag) en vinden plaats van maandag 20 tot en met vrijdag 24 maart. Aan het einde van de dag hoor je of je bent geselecteerd voor de business course.

Schrijf je in

24 hours of postnl Bekijk de video Pauzeren

Waarom PostNL?

PostNL is een van de grootste logistieke dienstverleners van de Benelux. Iedereen die bij ons werkt, van CEO tot bezorger, levert een belangrijke bijdrage aan de toekomst van ons bedrijf.  In de hoofden en harten van onze miljoenen klanten, willen wij de favoriete bezorger zijn. Dat betekent dat we onze dienstverlening continue vernieuwen en daarnaast manieren bedenken en uitvoeren om effectiever en efficiënter te werken. Dat doen we met oog voor de bijna 50.000 gedreven mensen die bij en voor ons werken. Daarom zoeken we vernieuwers, verbinders, motivators en ander jong talent dat samen met ons de toekomst van PostNL wil vormgeven.

Heb je je nóg niet ingeschreven? Ga ervoor!

Meer weten?

Heb je vragen over de business course of je aanmelding? Neem contact op met:

Foto Jurrit

Jurrit Veltman
Graduate Recruiter
jurrit.veltman@postnl.nl
Tel. 06 – 22 49 95 74