Menu
Adreswijziging

Houd contact

met je klant

Blijf met één klik verbonden

Klantgegevens altijd up-to-date

Ontvang gratis adreswijzigingen van consumenten online

Laagdrempelig en transparant, dát is de verhuisservice voor consumenten. Wie verhuist geeft de nieuwe adresgegevens met één klik aan jouw organisatie door. Maar daarvoor moet jouw organisatie wel op de verhuisservice staan. Dat is gratis en wel zo gemakkelijk. Zo ontvang je online altijd de actuele gegevens van jouw klanten.

Neem contact op

De voordelen

  • De zekerheid van actuele en volledige klantinformatie
  • Verlies geen klanten omdat je weet wanneer én waarheen ze verhuizen
  • Profiteer gratis van het gemak van de verhuisservice en verhoog je klanttevredenheid

Je klanten verhuizen voortdurend

Maandelijks verhuizen in ons land tienduizenden mensen. Ruim 40 procent van deze verhuizers heeft maanden later nog niet alle adreswijzigingen geregeld. Voor consumenten is de verhuisservice een makkelijke en snelle manier om jouw organisatie te informeren over hun nieuwe adres. Zo ontvang jij heel efficiënt je actuele klantgegevens. Digitaal in een handig overzicht.

Toestemming van je klant

De verhuisservice voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De consument geeft met zijn aanvraag via de verhuisservice expliciet de opdracht én toestemming om de door hem geselecteerde bedrijven te informeren over zijn verhuizing met de verstrekte gegevens zoals naam, adres, woonplaats en geboortedatum.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op:

optioneel
optioneel