Menu

The 24 Hours of PostNL

Ontdek hoe jouw carrière bij PostNL eruit kan zien

Ben jij ondernemend en innovatief? En wil je ontdekken of PostNL bij jou past? Schrijf je dan in voor onze unieke business course: The 24 Hours of PostNL. Ontdek in 24 uur hoe jouw carrière bij PostNL eruit kan zien. Dit is mogelijk ook direct jouw opstap naar een management traineeship bij PostNL.

The 24 Hours of PostNL

Ontdek hoe jouw carrière bij PostNL eruit kan zien

Ben jij ondernemend en innovatief? En wil je ontdekken of PostNL bij jou past? Schrijf je dan in voor onze unieke business course: The 24 Hours of PostNL. Ontdek in 24 uur hoe jouw carrière bij PostNL eruit kan zien. Dit is mogelijk ook direct jouw opstap naar een management traineeship bij PostNL.

Wat gaan we doen?

De business course vindt plaats van donderdag 11 tot en met vrijdag 12 april. In die twee dagen duik je in de wereld van PostNL. We gaan langs een post- en pakkettensorteercentrum waar je kennis maakt met de mensen en processen van PostNL. In een groeiende e-commerce markt is het belangrijk om innovatief te blijven. We laten in onze innovatie studio zien hoe wij dat doen.

Maar we zijn ook benieuwd naar jou! Dus dagen we je uit om je talenten, vaardigheden en kennis volop in te zetten tijdens een case, presentaties, spellen en andere leuke activiteiten.

24 hours PostNL sfeer

Natuurlijk zorgen we op donderdag voor een heerlijk diner, een feest en een overnachting. Vrijdag sluiten we de business course af met een borrel en een knallende pubquiz. Daarna ga je vol inspiratie en enthousiasme, en misschien een stap dichterbij een plek in een van onze traineeships, weer naar huis.

Waarom wil je dit niet missen?

  • Een unieke business course waarin je in 24 uur kennis maakt met het grootste post- en pakkettenbedrijf van Nederland.
  • De gelegenheid om te sparren met management trainees, (senior) managers en experts bij PostNL over je vakgebied, innovaties en je carrièremogelijkheden bij PostNL.
  • Een fantastische herinnering aan 24 uur het maximale uit jezelf halen.
  • De gelegenheid om je netwerk en vriendenkring uit te breiden met interessante mensen.
  • Een mogelijke plaats in een van onze management traineeships.

Wat heb je nodig?

  • Je hebt een (bijna) een HBO/WO opleiding afgerond en ambieert een functie op topniveau.
  • Je kunt laten zien dat je naast je studie leiding hebt gegeven of ondernemend bent geweest, bijvoorbeeld in een bijbaan of andere activiteit.
  • Je weet hoe je mensen enthousiasmeert en overtuigt. Dat maken we al op uit je motivatiebrief.
  • Je hebt lef en kunt snel (weloverwogen) beslissingen nemen. Je hebt concrete voorbeelden hiervan.
  • Je hebt kennis van, visie op en passie voor een van de volgende vakgebieden: Business, IT, Logistiek of Finance.

Traineeship

Willen we na de business course samen verder? Dan bepalen we op basis van jouw wensen de mogelijkheden binnen PostNL waar en wanneer jij als management trainee aan de slag gaat.

Aanmelden voor 6 maart

Wil je je aanmelden voor de busineses course? Vul dan je gegevens en motivatie in en upload je CV. Er is slechts plek voor 24 deelnemers dus er zal een selectie plaatsvinden. Bij positieve terugkoppeling word je uitgenodigd voor de online capaciteitentest. Je krijgt een aantal dagen de tijd om de test thuis te maken. Heb je deze goed gemaakt? Dan word je uitgenodigd voor een selectiegesprek met een recruiter. De selectiegesprekken vinden plaats op 19 en 20 maart. Het selectiegesprek duurt ongeveer een half uur. Donderdag 21 maart hoor je of je bent geselecteerd voor de business course.

optioneel

Vragen?

Wil je meer weten over deze business course of een van de management traineeships van PostNL? Neem dan contact op met Megan Braam 06 82 51 40 78 of Joyce van Oosterhout 06 30 80 76 99.