Decemberzegels

Gratis krijtstiften bij 2 velletjes Decemberzegels

Kerst is aandacht. Kerst is een kaart.

De feestmaand staat voor de deur: de tijd van glühwein, kerstmarkten, gezelligheid en samenzijn. Een periode waarin we terugkijken en aandacht geven aan elkaar. En daar hoort het versturen van kerstkaarten bij! Gebruik daarvoor onze voordelige en feestelijke Decemberzegels.

Wat kost een velletje?

Een velletje Decemberzegels bestaat dit jaar uit 21 zegels en is te koop voor 13,65 euro. Per zegel betaal je dan 65 eurocent. De Decemberzegels zijn te gebruiken voor post tot en met 50 gram en voor enveloppen met een minimaal formaat van 14 x 9 cm.

Ja, ik wil Decemberzegels bestellen

Bij twee velletjes: krijtstiften cadeau

Koop twee velletjes Decemberzegels en krijg vier krijtstiften van Riverdale cadeau. Met deze speciale stiften kun je bijvoorbeeld mooie kersttekeningen maken op je ramen. En bij drie velletjes ontvang je daar ook sjablonen bij. Handig als je niet zo’n geoefende kunstenaar bent, toch? Zo breng je de kerstsfeer in huis!

Iedereen verdient een kerstkaart

We weten dat niet iedereen verrast wordt met een kerstkaart. Daarom willen we - samen met jou -honderdduizenden mensen extra aandacht geven. Denk aan die ene vriend die net verhuisd is of laat je hart spreken en stuur een kerstkaart naar een eenzame oudere. Je kunt hiervoor de speciale Decemberzegel gebruiken. Samen met jou en het Nationaal Ouderenfonds zorgen we ervoor dat we tienduizenden ouderen in Nederland verrassen met een kerstwens

Lees meer over deze actie

Top