Decemberzegels

#kerstisaandacht Win € 2.000 Riverdale shoptegoed!

Wie maakt de mooiste raamtekening voor de feestdagen? Leef je uit met de krijtstiften en maak kans op fantastische Riverdale prijzen.

Bestel Decemberzegels

Kerst is aandacht. Kerst is een kaart.

De feestmaand is begonnen: de tijd van glühwein, kerstmarkten, gezelligheid en samenzijn. Een periode waarin we terugkijken en aandacht geven aan elkaar. En daar hoort het versturen van kerstkaarten bij! Gebruik daarvoor onze voordelige en feestelijke Decemberzegels.

Wat kost een velletje?

Een velletje Decemberzegels bestaat dit jaar uit 21 zegels en is te koop voor 13,65 euro. Per zegel betaal je dan 65 eurocent. De Decemberzegels zijn te gebruiken voor post tot en met 50 gram en voor enveloppen met een minimaal formaat van 14 x 9 cm.

Ja, ik wil Decemberzegels bestellen

Bij twee velletjes: krijtstiften cadeau

Koop twee velletjes Decemberzegels en krijg vier krijtstiften van Riverdale cadeau. Met deze speciale stiften kun je bijvoorbeeld mooie kersttekeningen maken op je ramen. En bij drie velletjes ontvang je daar ook sjablonen bij. Handig als je niet zo’n geoefende kunstenaar bent, toch? Zo breng je de kerstsfeer in huis!

Ga creatief aan de slag met de krijtstiften

en win € 2.000 shoptegoed

Maak met de Riverdale krijtstiften en sjablonen een tekening op je raam. Plaats vóór 6 januari een foto van jouw kunstwerk met #kerstisaandacht op Facebook, Twitter en/of Instagram. En wie weet win jij 2.000 euro shoptegoed van Riverdale! Daarbij komt er een Riverdale stylist bij jou thuis die persoonlijk interieuradvies geeft. 

Niet vergeten om je account op 'openbaar' te zetten, anders kunnen wij je foto('s) niet zien. 

Naast deze hoofdprijs geven we nog eens twee Riverdale tegoedbonnen weg ter waarde van 250 euro (2e prijs) en 150 euro (3e prijs). 

De prijswinnaars worden op 9 januari 2017 bekend gemaakt. Als je hebt gewonnen, sturen wij een persoonlijk bericht.

Bekijk de actievoorwaarden

Raamdecoratie krijtstiften Bekijk de video Pauzeren

Laat je inspireren door illustrator Hyshil

Bekijk de video

#kerstisaandacht