Menu
Home & garden

Extra blije klanten in de home & garden branche?

Met vakkundige bezorging én montage door Extra@Home

Veel van je klanten besteden het monteren of installeren van grote en zware producten liever uit. Extra@Home neemt de installatie of montage voor jouw klanten uit handen zodat zij direct gebruik kunnen maken van hun nieuwe aankoop. Zo maak jij van een bezorgmoment een servicemoment.

Download de inzichten

Wat zijn de opties?

Bezorgen en installeren

Direct dat wasje kunnen draaien nadat wij de nieuwe wasmachine bij jouw klant hebben bezorgd? Onze bezorgers installeren de wasmachine direct bij de bezorging. We bezorgen in een 3-uurs tijdvak tot 4 hoog zonder lift. ook in de avond of het weekend.

Bezorgen en monteren

Of het nou gaat om een nieuw bed, een nieuwe tuinset of een nieuwe fiets, wij bezorgen én monteren ze voor jouw klanten. We checken of alles in orde is en nemen het verpakkingsmateriaal mee en recyclen dit milieuvriendelijk.

Van kleine tot grote artikelen

Als je klanten net die leuke tuinset hebben besteld willen ze het liefst ook direct de matchende sierkussens ontvangen. Wij bezorgen alles in één keer, van XS tot XL. Zo kunnen jouw klanten direct genieten van hun aankopen.

Home & garden

Onze voordelen:

  • Je weet altijd waar je producten zijn met track & trace
  • Flexibele bezorging in de avond en het weekend tot 4 hoog zonder lift
  • Vakkundige en speciaal getrainde bezorgers
  • Klanttevredenheidsscore (NPS) die drie keer hoger is dan branchegemiddelde
  • We nemen alles in één keer mee: van XS- tot XL-producten

Home & garden insights (cover)

Download de inzichten

Vul het formulier in en ontvang de home & garden inzichten per e-mail. Ben je een e-tailer of retailer en heb je vragen? Je kan ons van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur bereiken op telefoonnummer 088 ‑ 86 86 830.

Aanhef