Corné van Willigen van Hificorner.nl Bekijk de video Pauzeren

"Wij waren niet alleen op zoek naar een partner die het fulfilment kan doen maar ook de gehele distributie en retouren."

Corné van Willigen - Hificorner.nl

Bekijk de verhalen van onze klanten

Fulfilment en bezorging onder één dak

Uw bestellingen het snelst van @ naar B

Uw klanten bepalen liever zelf waar en wanneer zij hun bestellingen willen ontvangen. Dat vraagt om logistieke flexibiliteit van uw organisatie. Onze fulfilment oplossingen bieden u die flexibiliteit. Wij bewaren, picken en verpakken onder één dak en bezorgen uw bestellingen waar én wanneer u dat wilt. Dat zorgt ervoor dat uw bestellingen het snelst van @ naar B gaan. Zo voldoet u nog beter aan de wensen van uw klanten en worden ze nóg enthousiaster.

De voordelen van onze complete fulfilment- én distributieoplossingen

Bewaren

Picken & Verpakken

Bezorgen

Vast aanspreekpunt

Wij geloven in persoonlijk contact. Een vaste klantmanager waarbij u terecht kunt met al uw vragen over onze fulfilment-oplossingen. Uw klantmanager behartigt uw belangen en is altijd op de hoogte van de actuele status van het logistieke proces. Maar uw klantmanager kan u ook proactief adviseren over verbeteringen in dagelijkse processen of eventueel nieuw in te richten processen.

Chantal Scholten - Klantmanager PostNL Bekijk de video Pauzeren

"Klanten hebben één aanspreekpunt en ik weet wat er bij hen speelt. Dat werkt heel goed."

Chantal Scholten – Klantmanager PostNL

Wat kost het?

Hier vindt u een indicatie van onze tarieven. Deze tarieven zijn inclusief fulfilment- én bezorgdiensten.*

De tarieven zijn inclusief:
Pakbon, verzendverpakking, standaard verzending binnen Nederland met Track & Trace.

De tarieven zijn exclusief:
Voorraadkosten, BTW en/of eventuele aanvullende diensten zoals bijvoorbeeld avondbezorging, verzending naar het buitenland of handtekening voor ontvangst.

*De getoonde tarieven zijn een indicatie op basis van het opgegeven aantal unieke producten en het aantal orders per jaar. U kunt hieraan geen rechten ontlenen. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van de specifieke omstandigheden van uw geval en kan afwijken van het tarief zoals hier getoond.

Heeft u interesse in onze fulfilment?

Vul hieronder uw gegevens in

De mogelijkheden voor fulfilment nemen wij graag persoonlijk met u door. Uw wensen vertalen wij in een vrijblijvend advies dat past bij uw organisatie. Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Heeft u vragen, dan kunt u ons van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur bereiken op telefoonnummer 088 – 86 86 820. 

Uw gegevens

Let op: alle velden met een * zijn verplicht

Aanhef *
optioneel