Edwin van Oort - Riverdale Bekijk de video Pauzeren

"PostNL helpt ons bij het commercieel maken van onze webwinkel."

Edwin van Oort - Riverdale

Edwin van Oort van Riverdale

Met woonaccessoires voor huis, keuken en badkamer is Riverdale, fashionable living, de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de bekendste merken in de woonbranche. Riverdale neemt naast de fulfilment ook de klantenservice van PostNL af. Bekijk hier waarom.

Petite Amélie Bekijk de video Pauzeren

"Ons bedrijf is enorm gegroeid en PostNL ontzorgt ons hierbij met fulfilment, retouren en bezorgen."

Jeroen Rutges – Petite Amélie

Jeroen Rutges van Petite Amélie

Petite Amélie ontwerpt en produceert baby- en kinderkamers en accessoires en is inmiddels een begrip onder jonge en aanstaande ouders. Door de enorme groei en de complexiteit van de producten waren ze op zoek naar een partij die hen kan ontzorgen. Bekijk hier waarom ze blij zijn met PostNL.

Chris Geertsma van Flowder International Bekijk de video Pauzeren

"Met PostNL als partner in fulfilment, kunnen wij ons focussen op de bloemen"

Chris Geertsma - Flowder International

Chris Geertsma van Flowder International

Liefde voor bloemen! Dat is de basis voor Flowder.com. Verse bloemen komen rechtstreeks van de kweker en worden op een stijlvolle manier gebracht, een ultieme beleving gecombineerd met vakmanschap. Het logistieke vakmanschap vond Flowder bij PostNL. Bekijk hier waarom.

Heeft u interesse in onze fulfilment?

Vul hieronder uw gegevens in

De mogelijkheden voor fulfilment nemen wij graag persoonlijk met u door. Uw wensen vertalen wij in een vrijblijvend advies dat past bij uw organisatie. Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Heeft u vragen, dan kunt u ons van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur bereiken op telefoonnummer 088 – 86 86 820. 

Uw gegevens

Let op: alle velden met een * zijn verplicht

Aanhef *
optioneel