Help mee met de SKNJ

Help mee met de SKNJ Bekijk de video Pauzeren

Help mee met de SKNJ

Geef je collega's een steuntje in de rug tijdens de 'Wedstrijd van het Jaar'

De periode van Sinterklaas, Kerst en Nieuwjaar (SKNJ) is al jaren de drukste tijd van het jaar voor PostNL. We bezorgen tussen half november en eind december meer dan twee keer zoveel pakketten als op een gemiddelde dag, met uitschieters naar bijna drie keer zo veel pakketten als normaal. Een enorme logistieke prestatie waar we trots op mogen zijn!
 
Veel collega’s zijn al maanden bezig met voorbereidingen om deze uitdaging het hoofd te bieden en onze klanten ook tijdens de SKNJ de kwaliteit te bieden die zij van ons gewend zijn. Komende weken ligt de druk vooral bij onze collega’s op de depots en op de weg: zij gaan immers al deze pakketten verwerken en afleveren bij de ontvangers. De komende weken noemen we daarom ook wel ‘De Wedstrijd van het Jaar’. Onze collega’s in de operatie kunnen hierbij wel een steuntje in de rug gebruiken!

Laat onze collega’s zien dat zij er de komende weken niet alleen voor staan en help mee

Ben je werkzaam op het hoofdkantoor? Dan is je hulp van harte welkom! Je kunt als vrijwilliger meehelpen van 28 november tot 3 december en van 12 tot 24 december, de drukste weken. Als dank voor jouw inzet doneert PostNL na afloop van de actie een bedrag aan het World Food Programme (WFP). Kijk voor meer informatie over de samenwerking tussen PostNL en het WFP op movingtheworld.nl. Wanneer je een avondroute samen met een collega wilt rijden, dan hoeft maar één persoon zich aan te melden. Vul vervolgens bij het inschrijfveld ‘’naam’’ beide namen in. Veel plezier! 

Ik doe mee!

Je kunt op drie manieren helpen

Hozen/Runnen op een depot

Meerijden met een cao-bezorger

Zelf een avondroute rijden