Menu
Ontdek onze API's

Ontdek de kracht van onze API's

Probeer het nu 2 maanden gratis

Als jouw kennispartner combineren wij de data uit ons netwerk met de data in de markt. Onze API’s verbinden deze informatiestromen en vertalen ze naar praktische inzichten die je direct kunt inzetten voor jouw bedrijf. Implementeren is simpel en snel. Eerst zien, dan geloven? Probeer onze adrescheck API dan eerst 2 maanden helemaal gratis!

Vraag de testbundel aan

Zelf ervaren hoe gemakkelijk het is? Vraag vandaag nog de API-testbundel aan en maak 2 maanden lang gratis gebruik van onze adrescheck API.

Aanhef optioneel
Ik heb interesse in een testbundel voor optioneel

Hoe werkt het?

Benieuwd hoe onze API-koppelingen werken? Probeer de demo van de adrescheck!

Vul je adres in

Code snippet

Vul een postcode en huisnummer in en zie realtime wat er onder de motorkap gebeurt. In dit voorbeeld wordt de API getriggerd door van veld te wisselen, uiteraard kun je dit volledig aanpassen voor je eigen formulieren.

Onze API’s koppel je direct in je eigen systemen:

Adrescheck

Voorkom onnodige retourzendingen en stroomlijn je bestelproces door adressen in Nederland én daarbuiten automatisch te controleren en aan te vullen in de check-out.

Bedrijfscheck

Met een bestelformulier dat automatisch alle bedrijfsgegevens aanvult van nieuwe zakenpartners, heb je in één oogopslag meer inzicht in je verschillende doelgroepen.

Adres in beeld

Met 11 consumentenprofielen, 59 subsegmenten en ruim 300 kenmerken helpt deze API jou om de klantdatabase te verrijken en slim in te spelen op hun klantgedrag.

Just de Klein, developer bij Goossens Wonen en Slapen:

Just de Klein
“De API van PostNL voor het verzenden van pakketten bleek ook de mogelijkheid voor adresvalidatie te hebben. Daar hebben we dankbaar gebruik van gemaakt.”

Lees meer


Heb je nog vragen?

Heb je vragen of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We denken graag mee over efficiënte dataoplossingen voor jou. Bel naar 088 ‑ 868 37 47 of stuur een e-mail naar datasolutions@postnl.nl.