Steun het Nationaal Ouderenfonds met de postzegels van Janneke Brinkman

Samenwerking Nationaal Ouderenfonds

Janneke Brinkman heeft een postzegelserie met schitterende tekeningen van de vier seizoenen ontworpen. Zij is al jaren ambassadeur van het Nationaal Ouderenfonds. Bovendien steunt u bij aankoop van deze bijzondere postzegels het Nationaal Ouderenfonds. Wacht niet te lang met bestellen want de oplage is beperkt.

Wilt u meer doen voor de ouderen?

Dat kan! De kerstactie is afgelopen, maar het Nationaal Ouderenfonds werkt veel met vrijwilligers. Zij zetten zich op allerlei manieren in voor eenzame ouderen. Vrijwilligers zorgen er bijvoorbeeld voor dat ouderen door heel Nederland dag in dag uit genieten van de mooiste uitstapjes. Of ze gaan op bezoek bij ouderen en bieden een luisterend oor via de beldienst Zilverlijn. De impact die vrijwilligers hebben op het leven van ouderen is van onschatbare waarde. Heeft u interesse? Kijk op ouderenfonds.nl/vrijwilliger voor meer informatie of om u aan te melden.

50.000 ouderen verrast met een kerstkaart

Kerst vier je vaak samen met familie en vrienden, maar helaas is dat bij veel ouderen niet altijd het geval. Het Nationaal Ouderenfonds en PostNL hebben samen een kerstactie georganiseerd om ouderen wat extra aandacht te geven. Mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken of alleen zijn deze kerstdagen. We bedanken iedereen die een kaart heeft gestuurd. We hebben 50.000 ouderen verrast met een kerstkaart!

Bestellen

Koop postzegels van Janneke Brinkman en steun het Ouderenfonds.

Nu bestellen

Logo Ouderenfonds

Louise Meulenberg (96)

“Ik heb dit jaar nog geen kerstkaartjes gekregen. Het krijgen van kaartjes vind ik fijn, welke tijd het ook is. Het is toch een stukje aandacht dat je krijgt. Ik krijg niet zo veel kaartjes binnen, maar als ik er één krijg, vind ik dat heel leuk."

Harmke Ton (87)

“Het alleen al kijken in de brievenbus of er kaartjes inzitten, vind ik spannend. Vroeger kreeg ik veel kaartjes, maar tegenwoordig niet meer. Mensen bellen of e-mailen nu steeds vaker. Dat is ook leuk, maar een echt kerstkaartje brengt toch een betere sfeer mee."

Karin Snier-Muller (71)

“Het openen van de envelop vind ik het leukste aan het krijgen van een kaartje. Je weet nooit welk kaartje eruit komt. Ik heb tot nu toe nog nooit twee dezelfde kaartjes gekregen. Ik vind kaarten waar foto’s van de verzenders opstaan het leukste om te krijgen."

Nelly Janssen (75)

"Geniet van het leven, want je bent er maar even, zeg ik altijd. En dat doe ik, zeker met kerst geniet ik: lekker eten en drinken.. Dit jaar ga ik uit eten met mijn zus. Ik doe dan mijn mooiste kleding aan. Ook mijn kerstmuts ligt al klaar, want in Brabant houden we van verkleden.”