Starten met Mijn PostNL? Wij helpen u graag

Ontdek Mijn PostNL

Mijn PostNL is onze nieuwe online omgeving voor al uw dagelijkse pakketzaken. Voor het aanmelden van pakketten, printen van labels, versturen van notificaties en inzicht in uw zendingen.

Mijn PostNL als vervanger van Parcelware

Mijn PostNL zal in 2016 de online omgeving zijn voor al uw zaken met PostNL. De huidige verzendapplicatie Parcelware zal hiermee ophouden te bestaan. Om ervoor te zorgen dat de overstap naar Mijn PostNL zo soepel mogelijk verloopt, staat een team van experts tot uw beschikking en kunt u handige stappenkaarten downloaden.

Uw account staat voor uw klaar

Om direct aan de slag te gaan met Mijn PostNL is een belletje of e-mail voldoende. We hebben alvast uw account aangemaakt en ons team van experts helpt u op weg naar een vlekkeloze overstap.

Mijn PostNL Connector

Maakt u gebruik van automatische import? In het derde kwartaal introduceren wij de Mijn PostNL Connector. Deze applicatie synchroniseert met Mijn PostNL, waardoor u automatisch zendingen kunt importeren en sneller labels printen.

Hoe werkt Mijn PostNL?

Om u snel wegwijs te maken in Mijn PostNL hebben wij stappenkaarten gemaakt. Hierin leggen wij stap voor stap uit hoe Mijn PostNL werkt:

Contact

Heeft u vragen over Mijn PostNL? Bel met 088 225 56 51 (keuze 1) of mail.

Stuur een e-mail

De voordelen:

  • Alles op één overzichtelijke plek
  • Nooit meer software-updates installeren
  • Altijd het actuele en volledige aanbod van onze producten en diensten