Postcardchallenge Bekijk de video Pauzeren

#Postcardchallenge Win een trip naar Londen!

Echte post is zoveel leuker! Wie verras jij met een leuk kaartje in juni 2016? Verstuur deze maand 5 kaarten tijdens de Postcardchallenge en maak kans op een trip naar Londen. Ga jij de uitdaging aan?

Stap 1: Schrijf je kaarten

Stap 2: Post ze op social media

Stap 3: Doe ze op de post

Deel je kaartje op sociale media

Facebook 

Doe je mee via Facebook? Zet jezelf op ‘aanwezig’ in ons Facebook evenement en deel dan je foto met #Postcardchallenge in het event. 

Instagram 

Via Instagram doe je mee door je foto(‘s) te delen met #Postcardchallenge. Vergeet niet je account op ‘openbaar’ te zetten, anders kunnen wij je foto(‘s) niet zien.

Twitter

Op Twitter doe je mee door je foto(‘s) te delen met #Postcardchallenge. Zorg dat je tweets niet afgeschermd zijn, anders kunnen wij je foto(‘s) niet zien.

50% korting bij greetz.nl

Gebruik code: postcardchallenge

GreetzOok jouw online kaarten tellen mee voor deelname aan de #postcardchallenge! Maak je kaart(en) online en laat ze eenvoudig per post versturen. Vergeet niet een printscreen of foto van de kaart op je beeldscherm te maken. Greetz maakt het in juni extra voordelig om kaarten te sturen: gebruik de code 'postcardchallenge' in je winkelmandje. De code geeft 50% korting op alle wenskaarten (excl. postzegels) op www.greetz.nl en is geldig t/m 30 juni 2016.

Win een trip naar Londen

Of een van de andere prachtige prijzen

Heb je de 3 stappen doorlopen? Dan maak je kans op de reis naar Londen! Deze hoofdprijs (t.w.v. € 1.000,-) bevat 2 retourtickets naar Londen en 2 overnachtingen voor 2 personen.
Naast de trip maak je kans op een van de iPad hoezen (t.w.v. € 49,95) of een van de shoppers in postzakstijl (t.w.v. € 89,95).

Bekijk de actievoorwaarden (pdf).