Opticien Hartger Bekijk de video Pauzeren

Opticien Hartger van Tempel Optiek

Opticiens Nadine en Hartger van Tempel Optiek werken hard aan hun zaak. Zo zetten ze verschillende reclameacties in om hun winkel in Schiedam echt een eigen gezicht te geven en zo onder de aandacht te brengen bij een specifieke doelgroep. En met een fantastisch resultaat. Bekijk hier hoe zij, samen met PostNL, meer omzet weten te behalen door de slimme inzet van middelen.

Wat is direct?

Een boodschap die de doelgroep in beweging brengt

Van slimme banners tot een landelijke flyeractie, van persoonlijke e-mailings tot Facebook advertenties. Wij hebben een breed pakket aan middelen tot onze beschikking. Zowel online als offline; wij zorgen voor de slimste mix van middelen om uw reclameactie tot een succes te maken. Deze middelen noemen wij direct. Direct tussen de ogen van de ontvanger. Direct in het hart van uw klant. Direct meer klanten in uw winkel of webshop, meer omzet én een grotere klantenkring. 

Dat is het effect wanneer u kiest voor direct.

Wat is het effect?

Meer klanten in uw winkel of webshop

Wij geloven in een persoonlijke boodschap. Communicatie op het juiste moment, in de juiste context. Een boodschap die de doelgroep in beweging brengt. En zo voor u het gewenste resultaat oplevert. Want daar draait het uiteindelijk om; meer klanten in uw winkel of webshop, meer omzet, een bestand vol nieuwe klanten en het behouden van uw klantenkring. Slim, effectief en doelgericht.

Dat is het effect wanneer u kiest voor direct.

Welke combinatie is voor u het meest effectief?

Geadresseerde reclame + Facebook

Huis-aan-huisfolders + Facebook

Huis-aan-huisfolders + E-mailings

Hoe kunnen wij u direct helpen?

Hoe kunnen wij u direct helpen?

Uw Direct Effect support team weet alles over het vinden van nieuwe klanten. Wilt u ook meer effect met uw reclameactie? Bel Lars, Bas, Wouter of Reinout op 088-8686850. Zij zitten op werkdagen voor u klaar van 8.00-19.00 uur.

10 x meer opvallen met uw reclameactie

Download direct onze reclametips

Wij hebben voor u 10 tips op een rij gezet die u gaan helpen om meer op te vallen met uw reclameactie. Alle tips zijn gemakkelijk toepasbaar en kosten u niet veel tijd en geld. Na het lezen van dit document bent u helemaal klaar voor een opvallende reclameactie die uw klant aanspreekt. Een reclameactie met effect.
Vul hieronder uw gegevens in en maak bovendien kans op een PostNL reclameactie t.w.v. € 5000,-.

Lees de actievoorwaarden

Geslacht
optioneel