Menu

Duurzaam vervoeren

in de stad?

Ontdek onze slimme en efficiënte stadslogistiek
Aanvragen

Duurzaam vervoeren in de binnenstad

Schoon, stil en snel van A naar B

Uw goederenstroom in de binnensteden laten verzorgen op een slimme en duurzame manier? Besteed uw stadslogistiek uit aan ons. Dan weet u zeker dat uw goederen slim en efficiënt vervoerd worden. Zonder onnodig brandstofverbruik, lawaai en uitstoot van schadelijke broeikasgassen.

Duurzaam vervoeren in de binnenstad

Schoon, stil en snel van A naar B

Uw goederenstroom in de binnensteden laten verzorgen op een slimme en duurzame manier? Besteed uw stadslogistiek uit aan ons. Dan weet u zeker dat uw goederen slim en efficiënt vervoerd worden. Zonder onnodig brandstofverbruik, lawaai en uitstoot van schadelijke broeikasgassen.

Efficiënte en duurzame stadsbezorging

Het verkeer in de binnensteden wordt steeds drukker. Het is daarom een steeds grotere uitdaging om uw goederen efficiënt en snel binnen de ring te laten vervoeren. Zonder ook nog het milieu hiermee te belasten.

Ga de uitdaging aan en maak gebruik van onze efficiënte en duurzame stadslogistiek. Een duurzame stadslogistiek draagt bij aan gezond klimaat. Maar ook aan de milieudoelstellingen van uw bedrijf of instelling en de overheid. Een slimme, efficiënte stadslogistiek zorgt weer voor minder vertragingen en grotere klanttevredenheid. Wij helpen u graag bij het verbeteren van uw stadslogistiek op al deze vlakken.

Wij zijn uw meest duurzame logistieke partner

De afgelopen jaren hebben wij er hard aan gewerkt om onze logistieke processen zo efficiënt en duurzaam mogelijk te maken. Dit leidde ertoe dat wij in 2016 als meest duurzame transportbedrijf ter wereld uit de bus kwamen. We maakten onder andere de bezorging van post en pakketten in de binnensteden slimmer en duurzamer, door:

  • goederenstromen te combineren op stadshubs aan de rand van de stad
  • groene voertuigen in te zetten (zoals elektrische bakfietsen, stints, goupils en groengasbussen)
  • de lokale vraag en aanbod te koppelen

Op dit moment is volledig emissievrije bezorging in de binnenstad van Amsterdam al mogelijk. Binnenkort volgen ook andere grote steden in Nederland.

Combineren van goederenstromen

In de binnensteden rijden verschillende leveranciers af en aan naar grote organisaties om producten te bezorgen of op te halen. Met onze stadshubs is dit verleden tijd. Op onze stadshubs kunnen vervoerders hun levering laten combineren met andere leveringen. Wij brengen dan de leveringen in één rit naar de binnenstad met onze emissievrije voertuigen. Hiermee zorgen wij voor 20% vermindering van het aantal bedrijfswagens en bestelbusjes in binnensteden.

Groene voertuigen

We vervangen onze voertuigen geleidelijk helemaal met duurzame voertuigen. Wat niet in een auto hoeft, bezorgen we met elektrische bakfietsen, stints (een Segway met een bak voorop) of gewone fietsen. De overige goederen bezorgen we zo veel mogelijk met elektrische bussen, Goupils of groengasbussen. Efficiënte bezorging in de volle binnensteden en het verminderen van onnodige uitstoot van CO2 en fijnstof staan voorop.

Lokale vraag en aanbod koppelen

Waarom een pakketje vanuit een warehouse in Utrecht naar Amsterdam laten komen, terwijl het product ook al in Amsterdam aanwezig is? Wij koppelen lokale voorraden van winkels aan de wensen van de lokale consument. Binnen de ring in Amsterdam bezorgen wij vanaf iedere winkel naar ieder adres binnen Amsterdam met een tijdvenster van twee uur. Dat betekent: ’s morgens om 10.00 uur besteld, uiterlijk om 12.00 uur in huis. Efficiënt, emissievrij en snel.

Meer weten?

Neem gerust contact op met logistiek adviseur Marien Vaandrager op 06 - 51 26 05 21. Hij is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.