Menu

Werken bij PostNL

Als PostNL'er help je andere ondernemers om hun bedrijf te laten groeien, maak je het werk voor je collega’s makkelijker met slimme IT oplossingen of bedenk je duurzame bezorgopties voor gemeenten. Meer weten over werken bij ons bedrijf?

Bekijk de film

100 man aansturen

30.000 pakketten per dag verwerken we in depot Ridderkerk. Als procesmanager moet je strak kunnen plannen, flexibel zijn en veel mensen aansturen. Een uitdagende eerste functie voor een management trainee, maar Anass regelt het wel.

Lees meer

Bloemen scannen

We bedenken regelmatig vernieuwende producten en diensten die het verwerken van post en pakketten makkelijker en sneller maken. Wat als we die kennis toepassen in een heel andere branche? Corstiaan deed dat samen met kwekerij Vijverberg en een team van PostNL professionals.

Lees meer

Gupils

Duurzaam bezorgen in een mooie oude binnenstad met smalle straatjes? Moet kunnen. Samen met de Gemeente Delft en lokale ondernemers pakten we het op. Het initiatief heet Stadslogistiek Delft en Jasper managet deze logistieke pilot.

Lees meer

Meer weten over werken bij PostNL?

Wil jij ook je talent, kennis, slimme ideeën en ambitie inzetten voor onze klanten of collega’s? Dan zijn wij benieuwd naar jou. Wat breng jij mee?

Bekijk vacatures