Gerard – Postbezorger

In de omgeving van Weesp is postbezorger Gerard een begrip. Iedere dag fietst hij door weer en wind langs de weilanden. Samen met zijn team zorgt hij ervoor dat alle post bezorgd wordt, elke dag weer. Voor een praatje met de buurtbewoners heeft hij altijd wel even tijd. En met de brokjes in zijn zak probeert hij de honden op het erf voor zich te winnen. Soms met risico op hard geblaf!

Mo – Procesmanager

Iedere dag een nieuwe uitdaging? Zo heeft Mo het graag! Samen met zijn team zorgt hij er namelijk voor dat het sorteren en bezorgen van duizenden pakketten per dag goed verloopt. Routes inplannen, brandjes blussen, maar ook nieuw personeel aannemen en evenementen organiseren. Mo’s werkdagen als procesmanager zitten vol beweging!

Maddie – UX Designer

De interne gebruikerservaring verbeteren en optimaliseren. Dat is de passie van Maddie. En haar klanten, dat zijn haar collega’s! Als User Experience (UX) designer werkt ze nauw met hun samen om de vraagstukken beter te begrijpen en hier een passende oplossing voor te creëren. Zodat haar collega’s uiteindelijk fijner en beter hun werk kunnen doen.