Menu
Bekijk de video

Ben jij onze nieuwe IT-professional?

Nederland kijkt naar je uit

Maak jij met jouw werk in IT heel Nederland blij? We zoeken slimme IT’ers die impact willen maken!

Bekijk alle IT-vacatures

Ben jij onze nieuwe IT-professional?

Nederland kijkt naar je uit

Maak jij met jouw werk in IT heel Nederland blij? We zoeken slimme IT’ers die impact willen maken!

Bekijk alle IT-vacatures

Het grootste logistieke bedrijf van Nederland, dat zijn we. Elke dag bezorgen we 8 miljoen brieven en meer dan 700.000 pakketten. Aan de basis daarvan staat IT. Zo werken we bijvoorbeeld aan en met API’s, big data, cloud development en robottechnologie. Om met die slimme IT-systemen onze producten en diensten te verbeteren, hebben we de juiste informatie nodig. Die komt van onze (pakket)post, die levert zo’n 15 miljoen datapunten per dag.

Wat kun je verwachten?

Bij PostNL worden goede ideeën toegejuicht, kun je snel schakelen en sta je als IT’er dichtbij de business. Jouw ontwikkeling – van zowel hard als soft skills – staat voorop. Je komt terecht in een team van professionals die, net als iedereen bij PostNL, enorm gedreven zijn om elke dag aan verbetering te werken.

Accurate bezorgtijd

Mr Work IT future Jenneke (detail)De verwachte bezorgtijd willen we nóg accurater maken. Fijn voor de consument, want die heeft meer informatie over de bezorging. En fijn voor ons, want als de consument alert is en klaarstaat, kunnen we sneller meer pakketjes bezorgen. Jenneke werkt hieraan.

Lees het verhaal van Jenneke

Werk met impact

Mr Work IT future Louwrens (detail)Je hebt met jouw werk impact op heel Nederland. Omdat we elke dag in iedere straat van Nederland komen. Maar ook omdat miljoenen mensen onze app en website gebruiken. Product Owner Louwrens vertelt over de (impact van) de meest recente update.

Lees het verhaal van Louwrens

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden? Bekijk dan onze vacatures in IT en solliciteer direct!

Bekijk alle IT-vacatures

Let's connect!

Wil je meer weten over werken in de IT bij PostNL? Laat je gegevens achter en een van onze recruiters neemt contact met je op.

optioneel