Eindejaarssprint

Klaar voor de laatste

meters van het jaar?

Samen maken we de eindejaarssprint legendarisch!
Bekijk de video

De eindejaarssprint is weer begonnen!

Dat de laatste meters tellen, dat is al eerder gebleken. En daarom helpen wij je om jouw eindejaarssprint legendarisch te maken. Wat je discipline ook is, waar je succes ook te halen valt wij zijn er voor je.
Read this page in English

Een ode aan de eindejaarssprint

Dit jaar hebben we nóg meer inspiratie en tips om de laatste maanden van het jaar te laten tellen. Neem een voorbeeld aan alle eindsprinters die je voorgingen: bekijk onze aanmoedigingsvideo.

Racende reporter

Racende reporter

Frank Evenblij is onze racende reporter. Deze eindejaarssprint maakt hij een rondje langs de velden. Maar Frank komt dit keer niet alleen. Nee, hij brengt een heuse eindsprint legende met zich mee oftewel: De ‘wisselspeler’. Zij helpen de deelnemers mee richting een legendarische eindsprint!

Bekijk de serie

Kom in de (equal) flow!

Om alles uit die laatste meters te halen is het belangrijk te zorgen voor een equal flow. Dit doe je door het spreiden van actieperiodes, het aanpassen van je bezorgbelofte en het verspreiden van aanlevering over verschillende dagen en weken. Dus vermijd de drukste momenten! Alleen zo kunnen we alle pakketten en post op tijd verwerken en zorgen dat ze bij de ontvanger komen.

Waarom is dit belangrijk?

  • Minder piekbelasting, omdat het werk wordt verspreid.
  • De werkdruk wordt beter verdeeld bij je klantenservice.
  • Meer overzicht en rust.

Zo zorgen we samen voor de best mogelijke kwaliteit en maken we klantverwachtingen waar.

Sprinttips

Een goede eindejaarssprint trek je niet zomaar. Dat vergt de nodige voorbereiding en training. Daarom hebben wij de belangrijkste eindsprinttips op een rij gezet.

Afwijkende aanlever- en bezorgdagen

Alle informatie over afwijkende aanlever- en bezorgdagen voor post en pakketten (óók naar het buitenland) vind je op één pagina. Belangrijk om hier rekening mee te houden in je (wedstrijd)planning.