Wat zeggen onze klanten?

“We begonnen met wat dozen in de trapkast en al snel stonden die door het hele huis. We leefden uiteindelijk op nog maar 5 vierkante meter. Toen zei ik tegen mijn man: dit gaat zo niet meer... De laatste stap naar fulfilment vond ik lastig. Ik moest goed personeel laten gaan. Een pand opzeggen. Zóveel knopen doorhakken. Maar we zijn zó blij dat we het gedaan hebben. Door de processen te optimaliseren, kunnen we met hetzelfde aantal mensen meer werk aan. Misschien openen we wel een tweede webshop, of een ander platform!”

Barbara de Jong schattigebabykleertjes.nl

“Door de extreme groei van On That Ass in Europa werd het logistieke proces een opgave. Hoe zorg je voor de ruimte en voor de mensen? Daarnaast was voor ons belangrijk dat onze producten maandelijks in dezelfde week in heel Europa bij iedereen op de mat ligt. Daarom zochten we een partner die dit logistieke proces voor ons overneemt, ervaring heeft met grote merken en weet hoe je zo’n proces met maandelijkse pieken optimaal inricht. We kunnen nu heel snel en makkelijk opschalen als dat nodig is. Dit geeft ons minder zorgen en risico.”

Jorn Besselink Founder van On That Ass

PostNL Fulfilment voor jou

  • Flexibel op- en afschalen in ruimte en personeel
  • Volledig ontzorgd van order tot levering
  • Onbeperkt schaalbaar
  • Directe koppeling met eigen webshop en tal van platforms
  • Verkoop vanuit 1 centrale voorraad, met realtime inzicht

 Neem contact op 

Nieuwsgierig hoe we jou met fulfilment nog meer helpen groeien? We vertellen je er graag meer over. Bel ons op 088 - 868 68 20. Liever teruggebeld worden? Laat dan je gegevens achter.