Menu
Duurzaam verpakken fashionpack

Verpakkingen die goed uitpakken

Zo maak je indruk bij je klanten

Als je iets naar je klanten verstuurt, wil je dat het goed aankomt. Met onze verpakkingen zijn je producten altijd beschermd en verstuur je nooit teveel lucht. Wat je ook verstuurt, bij ons vind je de verpakking die past. Zo wordt elke bestelling een feestje. Ook onze verpakkingen proberen? Nu kan dat extra voordelig!

Ontvang 15% korting

Voordelen van onze verpakkingen

  • Altijd de juiste beschermende verpakking voor je producten, wat je ook verstuurt

  • Verpakkingen die snel inpakken, voor een efficiënt inpakproces

  • Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, de volgende werkdag bezorgd

  • Vaste lage prijzen

Bestel met 15% korting

Vul het formulier in en ontvang direct jouw unieke code voor 15% korting op je bestelling. Hulp nodig met het vinden van de juiste verpakking? Stuur een e-mail naar verpakkingen@postnl.nl. We helpen je graag verder!
Lees de actievoorwaarden

De bestsellers onder de verpakkingen!

Fashionpack

Vacumeer de fashionpack en verzend meer in minder verpakkingsmateriaal. De fashionpack in jouw eigen huisstijl? Ook dat is mogelijk!

Brievenbusdoos

De brievenbusdozen zijn van stevig karton en passen door iedere brievenbus. Tip: verstuur de doos als brievenbuspakje+ en volg het pakket via track & trace.

Vouwdoos

Deze doos is geschikt voor het versturen of vervoeren van lichte en niet kwetsbare producten. In veel verschillende maten verkrijgbaar!

Quote Megekko

Hoe haalt Megekko lucht uit verpakkingen?

“De vernieuwde verzenddozen van PostNL bestaan uit 20% minder verpakkingsmateriaal. Dat scheelt flink wat kosten op jaarbasis. En de rolcontainers kunnen efficiënter gevuld worden. Daardoor zijn er minder rolcontainers nodig, waardoor ze minder ruimte innemen in de PostNL-vrachtwagens.”