1675450247939

We zijn een van de grootste bedrijven van Nederland. We werken voor iedereen en onze vele duizenden bezorgers komen in elke straat. Hoe tof: de logistieke oplossingen die je bij ons ontwikkelt, hebben impact op heel Nederland. Jaarlijks verwerken we miljarden poststukken en pakketten. Maar we bezorgen ook wasmachines, bloemen en medicijnen. Dat is en blijft een logistieke uitdaging. Als supply chain trainee ga jij die uitdaging maar al te graag aan om ons proces nog sneller, beter en efficiënter te laten verlopen.

Wat kun je verwachten?

Je vervult twee functies bij twee afdelingen

Als supply chain trainee ga je direct aan de slag in een verantwoordelijke baan. Tijdens het traineeship werk je in twee verschillende functies binnen twee verschillende afdelingen. Bijvoorbeeld als teamcoach of procesmanager in een sorteercentrum. Zo leer je ons logistieke proces goed kennen en ontwikkel je je leidinggevende skills. Maar je kunt ook op het hoofdkantoor starten. Het traineeship is breed opgezet. Samen met jou kijken we waar je het best tot je recht komt en waar voor jou de meeste ontwikkelingskansen liggen.

Je krijgt direct een verantwoordelijke baan

Als supply chain trainee ga je direct aan de slag in een verantwoordelijke baan. Jouw werk heeft impact in elke straat in Nederland. PostNL is immers een van de allergrootste logistieke spelers van het land. Hoeveel bedrijven kunnen zeggen dat ze 17 miljoen mensen als klant hebben?

Focus op jouw ontwikkeling

Het traineeship draait om jouw persoonlijke ontwikkeling, met speciale aandacht voor het ontwikkelen van je leiderschapscompetenties. Zo krijg je meer inzicht in je kwaliteiten en ontwikkelpunten, en hoe dit zich uit in jouw werk. Dit helpt je om keuzes te maken en zo een carrièrepad te volgen waar jij gelukkig van wordt.

Voor je professionele ontwikkeling is de praktijk de beste leerschool. Deze ontwikkeling vindt dus plaats on-the-job. Maar daarnaast volg je ook een ontwikkelprogramma. Individueel én samen met andere trainees. Hiervoor werken we samen met De Baak, een topinstituut op het gebied van coaching en ontwikkeling.

Waar zijn wij naar opzoek?

Waar zijn wij naar opzoek?

  • Je bent gedreven, analytisch sterk en je hebt een heldere visie.
  • Je hebt niet meer dan twee jaar werkervaring.
  • Je hebt een HBO of WO diploma op zak.
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend.
"Ik wil impact maken met mijn traineeship bij PostNL door een brug te vormen tussen het bedrijf en de bedrijfsonderdelen. Op die manier hoop ik de strategie van de afdeling Fietslogistiek goed over te kunnen brengen aan de fietskoeriers binnen PostNL. Zodat de fietskoeriers goed begrijpen waarom bepaalde keuzes worden gemaakt en ook echt achter het bedrijf gaan staan."

Supply chain trainee Supply chain trainee

"Het traineeship bij PostNL is een unieke kans om je op zowel persoonlijk- als op zakelijk vlak enorm snel te ontwikkelen. Je leert tijdens het traineeship niet alleen om alles uit je functie te halen, maar je leert ook jezelf goed kennen. Het is belangrijk dat je je emoties toe laat en ze ook uitspreekt, zowel privé als op werk. Ik raad een traineeship bij PostNL dus zeker aan!"

Supply chain trainee Supply chain trainee

Wanneer start het supply chain traineeship?

Wanneer start het supply chain traineeship?

Je kunt op ieder moment van het jaar solliciteren op ons supply chain traineeship. Het eerstvolgende instroommoment is vanaf 1 maart 2023.

Heb je nog vragen?

1675450247966

Dit is misschien ook wat voor jou:

Finance traineeship

Business traineeship

Digital & IT traineeship