Nieuwe routes Breng- en Haalservice

We wijzigen de routes van onze Breng- en Haalservice. Hierdoor wordt uw post mogelijk op een ander tijdstip gebracht of gehaald dan u van ons gewend bent. Begin maart 2016 hebben wij u via een brief over de veranderingen geïnformeerd. Hieronder kunt de informatie nog een keer nalezen.

Wat verandert er voor u?

Vanaf maandag 21 maart 2016 rijden wij nieuwe routes met onze Breng- en Haalservice. Door de nieuwe routes kan onze chauffeur iets vroeger of later uw post bezorgen en ophalen dan u van ons gewend bent.

Waarom vinden deze wijzigingen plaats?

Nu er steeds minder post wordt verstuurd, passen wij onze organisatie aan om de kwaliteit van de postbezorging te kunnen blijven waarborgen. Met een groot aantal klanten van onze Breng- en Haalservice hebben wij gesprekken gevoerd. Dankzij deze gesprekken hebben wij voor de Breng- en Haalservice efficiëntere routes kunnen maken.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de wijzigingen of contracttijden die voor u gelden? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met onze Business Service op telefoonnummer 088 868 68 68 of met uw accountmanager. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 19.00 uur (lokaal tarief).