Menu

Post- en pakketbezorging rond de feestdagen

Ook rond de feestdagen in het voorjaar doen wij er alles aan om uw post en pakketten op tijd te bezorgen. U kunt ons daarbij helpen door uw post en pakketten tijdig aan te bieden. Hieronder per categorie een overzicht van de afwijkende aanlever- en bezorgdagen. Houd er rekening mee dat de meeste PostNL-locaties tijdens de feestdagen zijn gesloten.

Post

Pakketten

Rouwpost

Verstuurt u Rouwpost rond de feestdagen? Dan bezorgen we deze de eerstvolgende werkdag of op zaterdag. Let bij het versturen op het volgende:

  • Frankeer Rouwpost met de speciale Rouwpostzegel en gebruik de ‘Verzendset voor Rouwkaarten’, verkrijgbaar bij een Postkantoor of via uw uitvaartverzorger.
  • Wilt u weten hoe u uw Rouwpost verstuurt rond de feestdagen? Bekijk het overzicht met de aangepaste aanlever- en bezorgdagen voor Rouwpost.

Pasen en Pinksteren

Tijdens Pasen en Pinksteren is er geen Weekend Haalservice. Maandag wordt er niet bezorgd. Wilt u dat uw Rouwpost op de dinsdag na Pasen of Pinksteren wordt bezorgd? Dan kunt u uw verzamelenvelop(pen) in de oranje brievenbus stoppen.

Koningsdag

Vanaf donderdag 26 april 16.30 uur tot zondag 29 april 14.30 uur adviseren wij u om alleen gebruik te maken van de gratis Weekend Haalservice. Dan worden uw Rouwkaarten op maandag 30 april bezorgd.
Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice op 088 - 22 55 100.

Lees meer over Rouwpost

Medische Post

Volg de verzendinstructies die u heeft ontvangen van de instantie waar de medische zending naartoe moet. Doe Medische post niet in de oranje straatbrievenbus, maar geef die af aan de balie van een postkantoor. Wij bezorgen uw Medische Post dan de eerstvolgende bezorgdag. Op zondagavond kunt u Medische Post wel versturen via één van de 500 speciale medische brievenbussen.

Lees meer over Medische Post

Breng- en Haalservice

Tijdelijke bedrijfssluiting

Is uw bedrijf rond de feestdagen gesloten? Geef dit dan aan ons door via Mijn PostNL. Doe dit uiterlijk één werkdag van tevoren. Is uw bedrijf weer geopend? Dan komen we weer bij u langs op de eerstvolgende werkdag, zoals afgesproken, weer brengen en ophalen. Wilt u de post voor uw bedrijf door ons laten bewaren of doorzenden? Kies dan voor onze Bewaarservice en Doorzendservice.

Meer volume

Verwacht u rond de feestdagen meer post en pakketten te versturen dan in uw Haalservicecontract is opgenomen? Dan willen we dat graag uiterlijk één dag van te voren van u weten. Wij kunnen u dan zo goed mogelijk van dienst zijn. U kunt de verwachte hoeveelheid zelf aanpassen in Mijn PostNL.

Ga naar Mijn PostNL

Zie ook: