Menu

Hoe ziet uw feestdagenplanning eruit?

Let op: Deze vragenlijst is eenmalig in te voeren en alleen volledig ingevulde vragenlijsten worden verwerkt. U ontvangt hiervan een bevestiging.

Controleer onderstaande contactgegevens goed en wijzig ze indien nodig. Mochten wij vragen hebben over de vragenlijst dan nemen wij graag contact met u op

Met betrekking tot de aankomende feestdagen willen we u ook graag dit jaar weer optimaal van dienst zijn. Wij verzoeken u daarom vriendelijk om onderstaande vragen te beantwoorden en uiterlijk 26 oktober 2018 aan ons te retourneren

1. Gaat u eerder dicht op woensdag 5 december (Sinterklaasavond) dan dat wij normaal gesproken de pakketten komen ophalen?
optioneel
optioneel
2. Welke dagen tussen Kerst en Oud & Nieuw levert u geen pakketten aan? PostNL is op dinsdag 25 december 2018 gesloten. Het is dan niet mogelijk om pakketten aan te leveren.
3. Op maandag 24 december hebben wij aangepaste collectietijden! Heeft u een haalafspraak ná 23.00 uur? Geplande haalafspraken op maandag 24 december tussen 16.00 uur en 23.00 uur worden door PostNL twee uur eerder uitgevoerd dan normaal.
optioneel
optioneel
4. Op woensdag 26 december (2e kerstdag) hebben wij een proces zoals op een reguliere zondag. Dit betekent dat wij alleen pakketten ophalen bij klanten die gebruik maken van de zondag sortering. Heeft u normaal gesproken geen zondag sortering en wilt u toch pakketten aanleveren, neem dan contact op met uw contactpersoon bij PostNL.
optioneel
optioneel
5. Op maandag 31 december (oudejaarsdag) hebben wij aangepaste collectietijden! Heeft u een haalafspraak ná 20.00 uur? Geplande haalafspraken op maandag 31 december tussen 15.00 uur en 20.00 uur worden door PostNL twee uur eerder uitgevoerd dan normaal.
optioneel
optioneel
6. Op dinsdag 1 januari (nieuwjaarsdag) hebben wij een proces zoals op een reguliere zondag. Dit betekent dat wij alleen pakketten ophalen bij klanten die gebruik maken van de zondag sortering. Heeft u normaal gesproken geen zondag sortering en wilt u toch pakketten aanleveren, neem dan contact op met uw contactpersoon bij PostNL.
optioneel
optioneel
Hoe tevreden bent u over het online doorgeven van uw wijzigingen rondom de aankomende feestdagenperiode? U kunt dit aangeven op een schaal van 1 tot 5 waarbij een 5 staat voor zeer tevreden en een 1 staat voor zeer ontevreden.

Controleer alle gegevens goed: de enquête kan maar één keer worden ingevuld!