NL crypto stamp in de wallet

Als je de digitale tweeling ergens wilt opslaan, verhandelen of verkopen, dan heb je daar een wallet voor nodig. Dat is een virtuele (crypto)portemonnee die je zelf aanmaakt. Daarna voeg je de NL crypto stamp toe aan je portemonnee. Zo creëer je een digitaal postzegelalbum! Bekijk het stappenplan waarmee je de NL crypto stamp in je wallet opslaat.

Welke wallet kan ik gebruiken?

Je kunt kiezen uit verschillende wallets voor de NL crypto stamp. De meest gebruikte is MetaMask. Deze cryptowallet kun je downloaden als app of gebruiken via de browsers Chrome en Firefox. In de browsers Opera en Brave zit de mogelijkheid om een wallet toe te voegen al ingebouwd. Je kunt je wallet vervolgens koppelen aan het juiste netwerk via chainlist.org.

Heb ik cryptocurrency nodig om de NL crypto stamp in mijn wallet op te slaan?

Je hebt geen cryptocurrency nodig om je verzameling te bewaren, omdat de NL crypto stamp wordt geleverd met een eigen wallet. Als je de NL crypto stamp wil verkopen of overdragen, moet je je activa (NFT) overdragen aan een andere wallet of eigenaar. In dit geval moet je een minimum transactietarief betalen aan het netwerk.

Hoe kan ik ook andere cryptopostzegels in mijn wallet zetten?

Via MetaMask kun je diverse andere cryptopostzegels in je digitale wallet zetten. Volg daarvoor de instructies die op je postzegel staan.