Pakketbezorger gemist en geen niet-thuisbriefje ontvangen? Dat klopt.

Vanaf nu informeren we je digitaal over je pakket. Je pakketbezorger levert het pakket gewoon af bij de buren óf bij een PostNL-punt bij jou in de buurt. Je ziet in track & trace waar je pakket is. Ook krijg je een e-mail en vind je in de PostNL-app terug waar je pakket is afgeleverd. Meer info?

Veelgestelde vragen

Pakket of post met track & trace niet bezorgd

Verwacht je een pakket of andere post met track & trace, zoals een aangetekende of verzekerde brief? En is deze (nog) niet geleverd? De meest gestelde vragen en antwoorden vind je hieronder.  
 
Heeft je poststuk géén track en trace code? Ga dan naar de pagina Post zonder track & trace-code niet bezorgd.

Wanneer bezorgen we je post of pakket?

Pakketten of post met track & trace bezorgen we meestal op de eerstvolgende bezorgdag (maandag t/m zaterdag), en we streven altijd naar een bezorging binnen twee bezorgdagen. Brievenbuspakjes worden bezorgd samen met de overige post (dinsdag t/m zaterdag). Af en toe raakt een pakket of poststuk vertraagd, bijvoorbeeld door drukte of een technische storing. Bijna alle vertraagde pakketten en post komen binnen vijf bezorgdagen alsnog binnen.

Controleer de status van je post

Je kunt de track & trace-code hieronder invullen, of via de PostNL-app op je telefoon. Meestal krijg je de track & trace-code van de afzender, bijvoorbeeld via een bevestigingse-mail. Ben jij de afzender? Dan vind je de track & trace-code op het verzendbewijs dat je krijgt van het PostNL-punt.

Track en trace PostNL

Volg je pakket

Land van de ontvanger

Na vijf bezorgdagen nog geen post?

Wat vervelend, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ben je de afzender? Neem contact op via Daan, dan zoeken we samen naar een geschikte oplossing. 
 
Ben jij de ontvanger? Vraag de afzender dan om contact met ons op te nemen. We doen dit zo omdat de afzender een overeenkomst met ons heeft. We hebben dus contact met de afzender nodig om het probleem op te kunnen lossen.

Wat is post met track & trace?

Onder post met track & trace vallen de volgende soorten post: 
  • Aangetekende brief 
  • Verzekerservice 
  • Betaalservice 
  • Spoedservice 
  • Brievenbuspakje+