Menu

Veelgestelde vragen

Wat zijn de actievoorwaarden?

  • Heb je een PostNL-account en tussen 27-nov t/m 1-dec meer dan 1 dag vertraging van een besteld pakket of tussen 2-dec t/m 5-dec 1 dag vertraging van een besteld pakket? Dan sturen wij je een e-mail met een code voor een gratis cadeautje. Dit doen we omdat we het heel vervelend voor vinden dat je pakket vertraagd is. 
  • Je kunt je code gebruiken om een cadeautje uit te kiezen op de Home Voordeel website postnl.touchtickets.nl. Maak daar een account aan en vervolgens kun je een cadeautje kiezen. Daarnaast krijg je drie maanden toegang tot acties en kortingen op de Home Voordeel website. 
  • Je kunt de code activeren tot 30 september 2021. Je hebt vanaf de dag van het activeren van je code 3 maanden toegang tot de Home Voordeel website. 
  • Je kunt maximaal 1x een code per e-mailadres en huishouden (adres) ontvangen. Dus als je met iemand samenwoont en jullie allebei een PostNL-account hebben en allebei tussen 27 november en 1 december een vertraagd pakket hebben van meer dan 1 dag. Dan krijgt degene die als eerste een vertraagd pakket heeft op zijn of haar mailadres een code. Bij een volgend vertraagd pakket voor jou of je partner krijg je geen code meer. We sturen maximaal 1 code per huishouden omdat we zo meerdere huishoudens blij kunnen maken met een cadeautje. 
  • We sturen helaas geen code voor vertraagde pakketjes uit het buitenland. Aangezien we hiervoor samenwerken met bezorgdiensten uit het buitenland, met elk hun eigen voorwaarden en eventuele vertragingen, is het voor ons niet mogelijk om die pakketjes in deze actie op te nemen.

Anderen bekeken ook:

Klantenservice consument