Tweede Kamerverkiezingen 2017

Alles wat u moet weten

Op 15 maart 2017 vinden de Tweede Kamerverkiezingen plaats. Dat betekent voor gemeenten heel wat voorbereiding. Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over het versturen van stempassen, kandidatenlijsten, het informeren van uw burgers en hoe u ons kunt bereiken.

Onbezorgd uw verkiezingspost bezorgen

Het versturen van stempassen, kandidatenlijsten en eventuele extra informatie is een omvangrijke en complexe organisatie waar wij u graag bij helpen.

  • Al tientallen jaren zorgen wij er samen met de gemeentes voor dat miljoenen burgers in heel Nederland hun stempassen op het juiste adres ontvangen.
  • Als de partij met de hoogste bezorgkwaliteit van Nederland zorgen wij ervoor dat uw stempassen foutloos en op tijd worden bezorgd.
  • Volledig afgestemd op uw wensen én voor een aantrekkelijk tarief.

Routekaart verkiezingen

De hele route in kaart gebracht

PostNL print en bezorgt 7 miljoen stempassen

Wij hebben ook veel ervaring met het produceren en bezorgen van gepersonaliseerde stempassen, kandidatenlijsten, stembiljetten en bijsluiters. Zo heeft PostNL bij het Referendum in 2016 het print- en drukwerk voor circa 100 gemeenten succesvol uitgevoerd. De gemiddelde klanttevredenheidscore was hierbij een 8,6. Laat u inspireren door de reacties vanuit de gemeente Amsterdam en Almelo.

Kies voor zekerheid

Elke stempas krijgt een unieke 2D- en Track & Check-code. Hiermee voeren we in het productie- en sorteerproces diverse controles uit om de kwaliteit te kunnen optimaliseren.

Bespaar op kosten

Voor de komende verkiezingen doen wij er alles aan om de kosten voor gemeenten zo gunstig mogelijk te houden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een bijsluiter met informatie over de verkiezingen bij de stempas in één envelop te verwerken en te versturen.

Wij staan voor u klaar!

We denken graag met u mee over uw verkiezingspost. Met ons toegewijde verkiezingsteam kunt u altijd rekenen op logistieke begeleiding, de nodige flexibiliteit en de juiste bezorging van uw stempassen, kandidatenlijsten en bijsluiters. Omdat deze zaken juist bij verkiezingen in één keer goed moeten gaan, heeft het onze volledige aandacht.