back

Ik heb een andere vraag

Wanneer ik een printopdracht in Parcelware geef komt er niets uit mijn printer, hoe kan dat?

Parcelware Desktop

Op een A4 vel zitten 4 stickers. Parcelware wacht tot u 4 labels heeft alvorens er wordt afgedrukt. Dit is om te voorkomen dat u bij iedere afdruk steeds weer uw vel papier erin moet stoppen. Mocht u toch maar 1 label willen afdrukken, dan kan dat door in het venster “Zending vastleggen” te kiezen voor “Afdrukken” en daarna voor "A4 met herbruikbare etiketten afdrukken”.

 

Parcelware Web

Parcelware Web werkt goed met de internetbrowsers Microsoft Internet Explorer en Mozilla Firefox. Als u nog niet van één van de twee gebruik maakt raden wij u aan dit te doen voordat u verder gaat.

 

Mocht het afdrukken dan nog steeds niet lukken dan kan het zijn dat uw browser het venster met het label blokkeert. Hiervoor dient u uw pop-up blokkering voor Parcelware web uit te schakelen. In de meeste gevallen zal er boven in het scherm een extra balk verschijnen met de melding dat voor de website een pop-up is geblokkeerd. Deze balk biedt ook de optie om de instellingen voor de website te wijzigen. Klik op altijd toestaan om te zorgen dat uw labels niet meer worden geblokkeerd. Mocht deze balk niet verschijnen kunt u deze optie terugvinden onder het menu "Opties" of "Extra"

Neem contact op

Chatten

Start direct een chatgesprek met een van onze adviseurs.

Direct chatten

Klantenservice Zakelijk

088 868 68 68 (lokaal tarief)
Ma-vr 08.00 tot 19.00 uur.

Ik heb een vraag

Ga naar Vraagformulier.

Ik heb een klacht

Ga naar Klachtenformulier.

Adres

Postbus 19100 2500 CC
DEN HAAG

Start een WhatsApp gesprek