Menu

Veelgestelde vragen

Mijn organisatie staat niet op de verhuisservice, hoe kan dat?

Binnenkort is het voor consumenten mogelijk om adreswijzigingen door te geven aan alle organisaties met een KvK-registratie. De komende maanden worden steeds meer branches of specifieke groepen organisaties toegevoegd. Vraag nu alvast je PostNL-account aan! Dan zie je na inloggen meteen of de online adreswijzigingsservice ook al voor jouw organisatie beschikbaar is.

Maak een gratis Mijn PostNL-account aan

NB: Bij het aanmaken van je account worden bank- en factuurgegevens gevraagd, omdat we zeker willen weten dat we echt met jouw organisatie te maken hebben. Geen zorgen, aan het gebruik van deze service zijn geen kosten verbonden.

Anderen bekeken ook:

Neem contact op


Chat met de Klantenservice van PostNL

Chatten

Chat live met een van onze supportmedewerkers

Chatten

Deze berichten kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.Klantenservice Zakelijk

088 - 868 68 68
Op werkdagen van 8.00 tot 19.00 uur.Contact

Ik heb een vraag

Ga naar Vraagformulier.

Ik heb een klacht

Ga naar Klachtenformulier.

Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.Adres

Postbus 19100
2500 CC DEN HAAG

Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.


Whatsapp

Start een WhatsApp gesprek