Menu

Veelgestelde vragen

Zijn er kosten verbonden aan de adreswijzigingsservice?

De online adreswijzigingsservice waarbij je de voor jouw organisatie bestemde adreswijzigingen handmatig kunt overnemen is gratis.

Als je de adreswijzigingen graag in bestandsvorm ontvangt, stap dan over op de premium adreswijzigingsservice. Adreswijzigingen ontvang je dan real-time in xml-formaat en dagelijkse overzichten in csv-formaat. Eén van de voordelen is dat je de wijzigingen digitaal of automatisch kunt verwerken. Als je gebruik wilt maken van deze service dan komen er kosten bij die afhangen van het aantal adreswijzigingen dat je ontvangt.

Anderen bekeken ook:

Neem contact op


Chat met de Klantenservice van PostNL

Chatten

Chat live met een van onze supportmedewerkers

Chatten

Deze berichten kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.Klantenservice Zakelijk

088 - 868 68 68
Op werkdagen van 8.00 tot 19.00 uur.Contact

Ik heb een vraag

Ga naar Vraagformulier.

Ik heb een klacht

Ga naar Klachtenformulier.

Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.Adres

Postbus 19100
2500 CC DEN HAAG

Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.


Whatsapp

Start een WhatsApp gesprek