Menu

Veelgestelde vragen

Wat is NetSet?

NetSet is enkele jaren geleden geïntroduceerd als standaard voor frankeermachines. De NetSet frankeermachine staat in direct contact met het netwerk van PostNL. Eén van de belangrijkste voordelen hiervan is dat zo het laden van frankeerwaarden op afstand mogelijk wordt. Met NetSet kunt u dus bijzonder eenvoudig, op elk gewenst moment uw frankeertegoed opladen.

Hoe werkt NetSet?

Het opladen vindt plaats via een dataverbinding, een telefoonlijn waarmee op een veilige manier informatie kan worden uitgewisseld. Via deze datalijn ontvangt PostNL uw verzoek voor frankeertegoed.

Upgrade

In sommige gevallen kunt u uw elektronische frankeermachine upgraden naar een Netset Frankeermachine. Vraag uw leverancier of dit ook voor uw type frankeermachine mogelijk is.

Meer over de frankeermachine

Anderen bekeken ook:

Neem contact op


Chat met de Klantenservice van PostNL

Chatten

Chat live met een van onze supportmedewerkers

Chatten

Deze berichten kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.Klantenservice Zakelijk

088 - 868 68 68
Op werkdagen van 8.00 tot 19.00 uur.Contact

Ik heb een vraag

Ga naar Vraagformulier.

Ik heb een klacht

Ga naar Klachtenformulier.

Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.Adres

Postbus 19100
2500 CC DEN HAAG

Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.


Whatsapp

Start een WhatsApp gesprek