Menu

Veelgestelde vragen

Kan ik eenmalig extra post en pakketten laten ophalen met de Haalservice?

Ja, dat kan. Je kan maximaal 12 extra postzakken of 5 extra rolcontainers laten ophalen. Voor extra postzakken brengen wij niks in rekening, voor extra rolcontainers reken wij €6,50 per rolcontainer.

Wij verzoeken je om dit tijdig telefonisch aan ons door te geven zodat we voldoende tijd hebben om extra ruimte in de rit in te plannen. Geef het bij voorkeur minstens één dag van tevoren aan ons door, maar uiterlijk vóór 12 uur op de dag van ophalen. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 088 868 6868 (ma t/m vrij van 08.00 - 19.00 uur).

Anderen bekeken ook:

Neem contact op


Chat met de Klantenservice van PostNL

Chatten

Chat live met een van onze supportmedewerkers

Chatten

Deze berichten kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.Klantenservice Zakelijk

088 - 868 68 68
Op werkdagen van 8.00 tot 19.00 uur.Contact

Ik heb een vraag

Ga naar Vraagformulier.

Ik heb een klacht

Ga naar Klachtenformulier.

Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.Adres

Postbus 19100
2500 CC DEN HAAG

Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.


Whatsapp

Start een WhatsApp gesprek