Veelgestelde vragen

Hoe verstuur ik een direct mailing zonder enveloppen of verpakking?

Een poststuk zonder envelop of verpakking, ook wel selfmailer genoemd, is een (deels) gesloten en gevouwen poststuk, dat zonder folie, envelop of banderol verzonden wordt. De selfmailer wordt afgesloten door middel van lijmpuntjes, streeplijm, een sluitzegel of scheurperforaties.

Je kunt jouw selfmailer versturen als Partijenpost Klein of Groot wanneer drie zijden gesloten zijn, waaronder de zijde rechts van het adres en de onderzijde. Is dit niet het geval, dan verstuur je jouw selfmailer als Partijenpost Speciaal.

Bekijk de Vormgevingsvoorwaarden voor de gedetailleerde voorwaarden van selfmailers.

Anderen bekeken ook:

Neem contact opChatten

Chat live met een van onze support medewerkers

Deze berichten kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.Klantenservice Zakelijk

088 - 868 68 68
Op werkdagen van 8.00 tot 19.00 uur.Contact

Ik heb een vraag

Ga naar Vraagformulier.

Ik heb een klacht

Ga naar Klachtenformulier.

Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.Adres

Postbus 19100
2500 CC DEN HAAG

Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.