Menu

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik partijen wijzigen of verwijderen?

Bij het onderdeel ‘Ingevoerde partijen’ heeft u het overzicht van uw Partijenpost. Hier kunt u Partijen zoeken en selecteren. Als u een Partij wilt wijzigen, selecteer deze dan en kies voor ‘Bewerken’. De Partij wordt vervolgens in het scherm ‘Nieuwe partij invoeren’ getoond, hier kunt u de Partij wijzigen. Als u een Partij al heeft voorgemeld, dan wordt deze wijziging ook doorgegeven aan PostNL.

Wilt u een Partij verwijderen? Partijen die zijn aangemaakt en in het scherm ‘Verzonden partijen’ zichtbaar zijn, kunt u verwijderen. Dit geldt voor Partijen zonder orderbevestiging. Selecteer deze partij dan en vink de rechterkolom aan. Selecteer ‘Kies actie voor selectie’ en daarna ‘Verwijderen’.

Anderen bekeken ook:

Neem contact op


Chat met de Klantenservice van PostNL

Chatten

Chat live met een van onze supportmedewerkers

Chatten

Deze berichten kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.Klantenservice Zakelijk

088 - 868 68 68
Op werkdagen van 8.00 tot 19.00 uur.Contact

Ik heb een vraag

Ga naar Vraagformulier.

Ik heb een klacht

Ga naar Klachtenformulier.

Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.Adres

Postbus 19100
2500 CC DEN HAAG

Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.


Whatsapp

Start een WhatsApp gesprek