Menu

Veelgestelde vragen

Hoe gebruik ik de rode sealbag of de rode tiewrap aangetekend?

De rode sealbag Aangetekend werkt heel eenvoudig:

  • U voorziet al uw aangetekende brieven van een barcodelabel en stopt ze in de rode sealbag. Heeft u een grotere partij? Dan levert u uw aangetekende brieven aan in een aparte postzak met een rode tiewrap Aangetekend.
  • In de sealbag of postzak voegt u het orderformulier bij. Dit orderformulier wordt automatisch geprint in Mijn PostNL, maar u kunt ook handgeschreven orderformulieren blijven gebruiken. Gebruikt u een frankeermachine of een Aangetekende Zegel, dan hoeft u geen orderformulier bij te voegen.
  • De rode sealbag of de postzak met rode tiewrap Aangetekend geeft u mee aan uw haalchauffeur of u brengt deze naar het Postkantoor. De barcode op de rode sealbag of rode tiewrap wordt dan direct gescand.

Anderen bekeken ook:

Neem contact op


Chat met de Klantenservice van PostNL

Chatten

Chat live met een van onze supportmedewerkers

Chatten

Deze berichten kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.Klantenservice Zakelijk

088 - 868 68 68
Op werkdagen van 8.00 tot 19.00 uur.Contact

Ik heb een vraag

Ga naar Vraagformulier.

Ik heb een klacht

Ga naar Klachtenformulier.

Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.Adres

Postbus 19100
2500 CC DEN HAAG

Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.


Whatsapp

Start een WhatsApp gesprek