Menu

Veelgestelde vragen

Waar vind ik orderformulieren voor Partijenpost?

Verstuurt u Partijenpost? Dan moet u voor elke partij een P1700 orderformulier invullen. U kunt deze formulieren downloaden en zelf afdrukken. Wanneer u gebruik maakt van een handgeschreven P1700-orderformulier betaalt u 5,75 euro. Via MijnPostNL betaalt u 2,90 euro.

Maak een partij aan in Mijn PostNL

Partijenpost versturen zonder orderformulier

Wilt u niet telkens een orderformulier voor uw partij invullen? Lever uw partij dan aan in een gele sealbag of in een postzak met gele tiewrap. U hoeft dan geen formulier in te vullen. U kunt de gele sealbags, tiewraps en postzakken gratis online bestellen.

Anderen bekeken ook:

Neem contact op


Chat met de Klantenservice van PostNL

Chatten

Chat live met een van onze supportmedewerkers

Chatten

Deze berichten kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.Klantenservice Zakelijk

088 - 868 68 68
Op werkdagen van 8.00 tot 19.00 uur.Contact

Ik heb een vraag

Ga naar Vraagformulier.

Ik heb een klacht

Ga naar Klachtenformulier.

Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.Adres

Postbus 19100
2500 CC DEN HAAG

Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.


Whatsapp

Start een WhatsApp gesprek