Menu

Veelgestelde vragen

Krijg ik mijn vooruitbetaalde jaarvergoeding terug nu ik mijn Postbus tussentijds heb opgezegd?

Dit hangt ervan af of je een zakelijke klant of consument bent.

Zakelijke klant

Wanneer je jouw Postbus tussentijds opzegt, krijg je de vooruitbetaalde jaarvergoeding niet terug. De overeenkomst geldt altijd voor periodes van een jaar.

Consument

Wanneer je jouw Postbus tussentijds opzegt en je hebt langer dan een jaar een Postbus gehad, krijg je de vooruitbetaalde vergoeding terug voor de resterende maanden van het contract. Bijvoorbeeld: je hebt een jaar een Postbus gehad. Jouw Postbus is verlengd voor een jaar, maar zegt deze na 5 maanden op. Je krijgt dan 7 maanden vergoeding terug.

Anderen bekeken ook:

Neem contact op


Chat met de Klantenservice van PostNL

Chatten

Chat live met een van onze supportmedewerkers

Chatten

Deze berichten kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.Klantenservice Zakelijk

088 - 868 68 68
Op werkdagen van 8.00 tot 19.00 uur.Contact

Ik heb een vraag

Ga naar Vraagformulier.

Ik heb een klacht

Ga naar Klachtenformulier.

Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.Adres

Postbus 19100
2500 CC DEN HAAG

Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.


Whatsapp

Start een WhatsApp gesprek