Kan ik meerdere zendingen tegelijk aanmaken?

Ja, het is mogelijk om een groep van zendingen in één keer aan te maken, mits je dezelfde verzendmethode voor alle ontvangers gebruikt.

Je kunt de groepszending op verschillende manieren invoeren:

  1. Ga naar de verzendmodule Pakketten & Vracht en doorloop stap 1 tot en met stap 3 om de zending handmatig aan te maken. Bij stap 1 kun je maximaal 20 ontvangers tegelijk invoeren, deze kun je selecteren in je adresboek of handmatig toevoegen via 'nieuwe ontvanger toevoegen'.

    Lees voor meer informatie de stappenkaart Pakketzending aanmaken

  2. Als je gebruik maakt van een eigen ordersysteem kun je de zendingen in je systeem aanmaken en vervolgens in één document importeren in Mijn PostNL. Gebruik hiervoor de knop 'zendingen importeren'.

Anderen bekeken ook:

Neem contact opChatten

Chat live met een van onze support medewerkers

Deze berichten kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.Klantenservice Zakelijk

088 - 868 68 68
Op werkdagen van 8.00 tot 19.00 uur.Contact

Ik heb een vraag

Ga naar Vraagformulier.

Ik heb een klacht

Ga naar Klachtenformulier.

Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.Adres

Postbus 19100
2500 CC DEN HAAG

Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.