Afhalen op een PostNL-locatie

Uw pakket ligt voor u klaar

Heeft u een afhaalbericht ontvangen? Dan ligt uw pakket voor u klaar op een dichtbijgelegen PostNL-locatie. Het adres vindt u op uw afhaalbericht. U kunt uw pakket binnen twee weken vanaf de datum op het bericht ophalen.

Wilt u uw (internationale) zending volgen? Ga naar Track & Trace.

Hoe werkt het?

Soms gaat een pakket rechtstreeks naar een PostNL-locatie. U ontvangt dan een afhaalbericht in uw brievenbus. Ook kan het zijn dat u niet thuis bent als wij uw pakket bezorgen. Als u en de buren ook bij de tweede bezorgpoging niet thuis zijn, laten wij een afhaalbericht achter. 

Op uw afhaalbericht staat het adres van de PostNL-locatie waar u uw pakket kunt ophalen. Dit kan de volgende werkdag vanaf 15.00 uur. Uw pakket ligt twee weken voor u klaar, daarna gaat het retour naar de afzender. 

Vergeet niet uw legitimatiebewijs mee te nemen wanneer u uw pakket ophaalt. Aangetekende pakketten geven wij alleen persoonlijk af.

Wat kost het?

Ontvangt u goederen van buiten de Europese Unie? En krijgt u hierbij te maken met douanerechten, btw of andere invoerheffingen? Dan regelen wij de inklaring voor u. U betaalt hiervoor inklaringskosten.