Menu

Duurzaam en verantwoord

Iedere dag duurzamer

Natuurlijk PostNL


Als grootste post- en pakkettenbedrijf van de Benelux zijn we ons sterk bewust van de impact die we op de wereld om ons heen hebben en kĂșnnen hebben. We verbinden mensen met elkaar, via post, pakketten en informatie. Met ons fijnmazige netwerk van locaties, voertuigen en mensen komen we iedere dag in elke straat en hebben we invloed op wat daar gebeurt. Daarom nemen we onze verantwoordelijkheid in alles wat we doen.

Ons MVO-beleid rust op drie pijlers: goed werkgeverschap, duurzaam in logistiek en een vitale samenleving. Dit hebben we vastgelegd in deze verklaring.

Infogr MVO Desktop NL

Meer weten over de ontwikkeling en resultaten van PostNL in 2019? Bekijk het jaarverslag.

Goed werkgeverschap


Mvo - Goed werkgeverschap

Onze medewerkers zorgen voor ons succes. Daarom willen we een bedrijf zijn waar mensen graag bij en mee willen werken. We investeren in hun duurzame inzetbaarheid. En we geven veel aandacht aan diversiteit binnen ons bedrijf: verschillen maken ons sterker.

Lees meer

Duurzaam in logistiek


Mvo - Zorg voor het klimaat

We willen onze impact op het klimaat zo klein mogelijk maken. Daarom kiezen we in veel gevallen voor zuinige voertuigen en gebouwen. En waar mogelijk maken we gebruik van duurzame bronnen zoals groen gas.

Lees meer

Een vitale samenleving


Mvo - Vitale samenleving

We hebben aandacht voor de mensen om ons heen; de mensen bij wie we dagelijks aan de deur komen. Wij voelen ons verbonden met de buurten waar we komen en hun bewoners. Daarom zetten we onze mensen en middelen ook in voor mensen die dat nodig hebben om in verbinding te blijven met de samenleving.

Lees meer

Concrete resultaten

We meten en rapporteren over onze doelen en prestaties op het gebied van duurzaamheid. Daarmee hebben we voor grip op wat we doen en zijn we transparant.

Lees meer