Een vitale samenleving

We zorgen voor verbinding

Een vitale samenleving

Met onze duizenden pakket- en postbezorgers komen we dagelijks in elke straat. En met ons fijnmazige netwerk vervoeren en bezorgen wij een breed scala aan producten. Die unieke aanwezigheid willen we breder inzetten. Zodat we niet alleen de dagelijkse post en pakketten rondbrengen, maar ook kunnen bijdragen aan een vitalere en socialere samenleving.

Maatschappelijke sponsoring

De sociale rol van ons bedrijf is een belangrijk onderdeel van ons sponsorbeleid. We bezorgen niet alleen post en pakketten, we bezorgen ook een helpende hand, wat extra’s voor mensen die dat nodig hebben om in verbinding te blijven met de samenleving. 

We werken hiervoor samen met verschillende maatschappelijke organisaties.

Logo's

Stichting Jarige Job

Stichting Jarige Job is een organisatie die zich richt op de ruim 60.000 kinderen in Nederland die hun verjaardag niet kunnen vieren omdat hiervoor thuis te weinig of zelfs geen geld is. Zij sturen verjaardagspakketten waarmee kinderen hun verjaardag kunnen vieren. PostNL bezorgt deze pakketten. Bekijk voor meer informatie over onze samenwerking met Stichting Jarige Job het filmpje.

Koningsspelen

Een tweede onderdeel van ons sponsorbeleid is onze 200-jarige geschiedenis. Het koesteren van tradities en cultureel erfgoed staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom sponsoren wij sinds 2012 de Koningsspelen. Jaarlijks bezorgen wij bijalle basisscholen in Nederland en bij de Nederlandse scholen in het buitenland de pakketten voor de Koningsspelen. 

Voor nadere informatie over ons sponsorbeleid kunt u ons e-mailen op sponsoring@postnl.nl.

Case Stakeholderdialoog

Case study: Stakeholderdialoog